Debat democratische presidentskandidaten live op CNN

PERSBERICHT

Debat democratische presidentskandidaten live op CNN

CNN Nevada Democratic Presidential Debate: Woensdagochtend vanaf 03.00 uur

In de nacht van dinsdag 13 oktober op woensdag 14 oktober organiseert CNN het eerste debat tussen de Democratische kandidaten voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016. Aan het debat, dat rechtstreeks wordt uitgezonden om 03.00 uur Nederlandse tijd, nemen 5 kandidaten deel waaronder Hillary Clinton en Bernie Sanders. Het debat wordt geleid door CNN’s Anderson Cooper en vindt plaats in Wynn, Las Vegas, Nevada. Het debat zal ook te zien zijn via live streaming op CNN.com. Het debat wordt herhaald op woensdag 14 oktober om 13.00 uur en om 21.00 uur.

Meer informatie over het debat: https://edition.cnn.com/2015/08/06/politics/cnn-democratic-debate-host/ Meer informatie over de Amerikaanse presidentskandidaten: https://edition.cnn.com/interactive/2015/05/politics/2016-election-candidates/#

CNN International

CNN’s aanbod van nieuws en informatie diensten is beschikbaar in zes verschillende talen op alle belangrijke TV, internet en mobiele platforms met een bereik van meer dan 395 miljoen huishoudens over de gehele wereld. CNN International is de nummer 1 internationale TV nieuws zender volgens alle vooraanstaande media-onderzoeken in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, de Asia Pacific regio en Latijns Amerika en is steeds sterker vertegenwoordigd in de Verenigde Staten met het onlangs gelanceerde CNNgo. De afgelopen jaren won CNN verschillende prestigieuze prijzen voor haar journalistieke werk, waaronder onlangs de Asian Television Award Cable & Satellite Network and Channel of the Year en werd twee maal uitgeroepen tot Royal Television Society News Channel of the Year. Het CNN digitale netwerk is een topnetwerk voor online nieuws, mobiel nieuws en sociale media. CNN heeft 41 redactiekantoren en meer dan 1.100 affiliates wereldwijd via CNN Newsource. CNN International is onderdeel van Turner Broadcasting System, Inc., een Time Warner company.

Deel: ' Debat democratische presidentskandidaten live op CNN '
Lees ook