Ingezonden persbericht

Debat/informatieavond over mogelijke aanval op Irak

LEIDEN, 20030121 -- Dwars (Groenlinkse jongeren) afdeling Leiden organiseert een debat/informatieavond over een mogelijke aanval op Irak. Met onder andere Maarten van Rossum (Amerikadeskundige), Ruud Hoff (Midden-Oostendeskundige), Mowaffk Al-Sawad (schrijver en Irakees vluchteling) en Jamal Kadir (Noord-Irakees vluchteling). Kom op woensdag 12 februari in café "De Grote Beer" je mening vormen.

Woensdag 12 februari zal vanaf half acht een debat en informatieavond over de mogelijke aanval op Irak plaatsvinden in café diner "De Grote Beer" (Rembrandtstraat 27) in Leiden. DWARS Leiden (de jongerenorganisatie van Groenlinks in Leiden) heeft 4 sprekers uitgenodigd. Ruud Hoff, Midden-Oosten deskundige en verbonden aan Instituut Clingendael zal ingaan op de gevolgen die een mogelijke aanval heeft op de regio. Verder zullen Mowaffk Al-Sawad, een Zuid-Irakese vluchteling die recent zijn boek 'Stemmen onder de zon' heeft uitgebracht en Jamal Kadir, een Noord-Irakese politiek vluchteling, aan het woord komen. Maarten van Rossum zal als Amerikadeskundige de Amerikaanse achtergronden bespreken.

Wil je ook je mening vormen over de aanval op Irak, kom dan naar "De Grote Beer" (Rembrandtstraat 27). De zaal is open om 19.00 uur, het debat vangt aan om 19.30 uur. Meer informatie is te vinden op www.dwars.org/leiden.

Deel: ' Debat/informatieavond over mogelijke aanval op Irak '
Lees ook