Ingezonden persbericht

Irak: Bevrijding of bedreiging

LEIDEN, 20030211 -- Om 19.30 uur, zal er een debat/ informatieavond over (de mogelijke aanval op) Irak plaatsvinden in café diner "De Grote Beer" (Rembrandtstraat 27). Dwars Leiden (de jongeren organisatie van Groenlinks te Leiden) heeft 4 sprekers uitgenodigd. Maarten van Rossum, zal als Amerika deskundige de visie van de VS verwoorden. Ruud Hoff, een Midden-Oosten deskundige die verbonden is aan het Clingendael instituut. Mowaffk Al-Sawad, een Zuid-Irakese vluchteling die recent zijn boek 'Stemmen onder de zon' heeft uitgebracht. Jamal Kadir, een Noord-Irakese politiek vluchteling.

Zij zullen het hebben over (de mogelijke aanval) op Irak. Onder andere zullen het gevaar voor de regio, het gevaar voor de bevolking, de Europese visie en de Amerikaanse achtergronden behandeld worden. De avond is erop gericht om jongeren te informeren over de situatie in en rond Irak. Maar natuurlijk is iedereen van harte welkom.

Wil je ook je eigen mening vormen, kom dan naar "De Grote Beer" (Rembrandtstraat 27). Zaal open 19.00 uur, aanvang debat 19.30 uur. Meer informatie op: www.dwars.org/leiden.

Deel: ' Debat over Irak Bevrijding of bedreiging '
Lees ook