Debat republikeinse presidentskandidaten live op CNN

PERSBERICHT

Debat republikeinse presidentskandidaten live op CNN

CNN Reagan Library Debate: Woensdagnacht vanaf 02.00 uur

In de nacht van woensdag 16 september op donderdag 17 september organiseert CNN een debat tussen de Republikeinse kandidaten voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016. Aan het debat, dat rechtstreeks wordt uitgezonden om 02.00 uur Nederlandse tijd, nemen 11 kandidaten deel. Deze zijn geselecteerd op basis van uitkomsten van 14 polls en vraaggesprekken met Republikeinse kiezers. Het debat wordt geleid door CNN’s Jake Tapper en vindt plaats in de Reagan Library in Simi Valley, Californië.

Meer informatie over het debat en de line-up: https://edition.cnn.com/2015/09/10/politics/cnn-reagan-debate-lineup/index.html Meer informatie over de Amerikaanse presidentskandidaten: https://edition.cnn.com/interactive/2015/05/politics/2016-election-candidates/#

CNN International

CNN’s aanbod van nieuws en informatie diensten is beschikbaar in zes verschillende talen op alle belangrijke TV, internet en mobiele platforms met een bereik van meer dan 395 miljoen huishoudens over de gehele wereld. CNN International is de nummer 1 internationale TV nieuws zender volgens alle vooraanstaande media-onderzoeken in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, de Asia Pacific regio en Latijns Amerika en is steeds sterker vertegenwoordigd in de Verenigde Staten met het onlangs gelanceerde CNNgo. De afgelopen jaren won CNN verschillende prestigieuze prijzen voor haar journalistieke werk, waaronder onlangs de Asian Television Award Cable & Satellite Network and Channel of the Year en werd twee maal uitgeroepen tot Royal Television Society News Channel of the Year. Het CNN digitale netwerk is een topnetwerk voor online nieuws, mobiel nieuws en sociale media. CNN heeft 41 redactiekantoren en meer dan 1.100 affiliates wereldwijd via CNN Newsource. CNN International is onderdeel van Turner Broadcasting System, Inc., een Time Warner company.

Deel: ' Debat republikeinse presidentskandidaten live op CNN '
Lees ook