Radio Nederland Wereldomroep

Debby Petter en Hadassah de Boer nieuwe presentatrices van Studio NL op BVN-TV

Debby Petter (bekend van het Journaal en Spoorloos) en Hadassah de Boer (bekend van AT5) zijn de nieuwe presentatoren van het actualiteitenprogramma 'Studio NL' op BVN-TV. Petter en De Boer zijn vanaf het najaar in Studio NL te zien. Zij wisselen de presentatie van Studio NL af met de huidige presentatoren Karin van den Boogaert en Jeroen Kramer. Studio NL, geproduceerd door de Wereldomroep, is dagelijks via BVN-TV te zien in meer dan 100 landen.

Pieter Landman, hoofd TV van de Wereldomroep, vindt de komst van Petter speciaal: "Zij was bij de start in 1996 de eerste presentatrice van Studio NL van BVN-TV, dat destijds opgericht werd onder de naam Zomer TV. Zomer TV was alleen in Europa te zien."

Mieke van der Weij, nu nog presentatrice van Studio NL, gaat stoppen met het programma. Wel presenteert Van der Weij vanaf september wederom het journalistenforum 'Andere Ogen', dat zowel op BVN-TV als bij de NCRV te zien is.

BVN-TV

BVN-TV is een samenwerkingsverband van de NOS, de VRT en de Wereldomroep. Nederlandstaligen in het buitenland kunnen via BVN-TV televisieprogramma's van de Nederlandse en Vlaamse publieke omroepen ontvangen, waaronder nieuws, actualiteiten, kinderprogramma's, sport en documentaires. BVN-TV produceert ook een aantal eigen programma's speciaal bedoeld voor de kijkers in het buitenland. BVN-TV is nu al te ontvangen in meer dan 100 landen in Europa, Noord Afrika, Zuidelijk Afrika, het Midden-Oosten, de Nederlandse Antillen, de Verenigde Staten en Zuid-Amerika. Uitgebreide programma-informatie en ontvangstgegevens staan op www.bvn.nl.

Deel: ' Debby Petter en Hadassah de Boer nieuwe presentatrices BVN-TV '
Lees ook