Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Debuut van ex-bandlid Within Temptation

Tijdens de Haags Pop Podium avond van aanstaande woensdag 5 februari treedt de nieuwe band van ex-Within Temptation drummer Ivar de Graaf voor het eerst op. Ook wordt tijdens deze avond in het Haagse café De Paap de debuut-CD van deze nieuwe rockband gepresenteerd!

De basis van Jambone wordt gevormd door drummer Ivar de Graaf, bassist Michiel Parqui en gitarist Edo van de Kolk die elkaar nog kennen uit hun middelbare schooltijd. Samen met zangeressen Judith Rijnveld en Zelda Weski wordt voornamelijk rockmuziek gemaakt. Drummer De Graaf nam vorig jaar afscheid van de groep Within Temptation om zich volledig op dit nieuwe project te kunnen storten. Met de formatie Jambone maakt de drummer wezenlijk andere muziek dan met zijn vorige band. De sprookjesmetal heeft plaatsgemaakt voor typisch Haagse rock met een alternatief randje. Vooral door de dubbele vocalen van de twee zangeressen weet de band een zeer eigen geluid neer te zetten.

Voorafgaand aan het concert van Jambone stapt om 22.00 uur de groep Trivia op het podium. Trivia is jonge band die sinds twee jaar bij elkaar is. Ook Jenny (zang), Ron (gitaar), Aristides (gitaar), Peter (drums) en Sophie (bas) maken rockmuziek. Het repertoire bestaat vrijwel alleen nog uit eigen werk. De rustige coupletten worden daarbij afgewisseld met krachtige en zeer melodieuze refreinen.

De concerten van Trivia en Jambone op 5 februari in De Paap (Papestraat 32 in Den Haag) zijn gratis toegankelijk. De Haags Pop Podium avonden worden elke eerste en derde woensdag van de maand georganiseerd door het gelijknamige programma van Stads Radio Den Haag.

Meer informatie:

Haags Pop Podium: https://www.haagspoppodium.nl
Jambone: https://www.jambone.org
Trivia: https://www.triviaband.com

Met vriendelijke groeten,

Gerard van den IJssel
Haags Pop Podium

LET OP: STADS RADIO DEN HAAG VERHUIST OP 1 FEBRUARI NAAR 92.0 FM

Stads Radio Den Haag
t.a.v. Haags Pop Podium
Calandstraat 1
2521 AD Den Haag

Deel: ' Debuut van ex-bandlid Within Temptation '
Lees ook