DeepFM bestaat 10 jaar en ondergaat een volledige make-over


LAREN, 20150102 -- Online dance radiostation DeepFM bestaat 10 jaar en om dat te vieren is het radiostation compleet vernieuwd! Per 1 januari is een nieuwe website gelanceerd, de programmering gewijzigd én een nieuw jingle-pakket in gebruik genomen.

De nieuwe website van DeepFM is volledig geschikt voor desktop, tablet en smartphone en heeft een unieke opzet. “We hebben gekozen voor een website die ieder moment van de dag de meest actuele berichten van onze online community toont. Door continu alle social media van onze dj’s, artiesten en luisteraars te indexeren, zijn we in staat om altijd verse content te tonen die relevant is voor de DeepFM luisteraar. Hiermee bereiken we onze doelgroep meer en vooral beter.” Zo meldt Robert de Loor, Marketingmanager van DeepFM.

Gewijzigde programmering
Naast een nieuwe website wijzigt DeepFM ook de avondprogrammering. Nieuw in de programmering is Club Millennium. Dit is een hitmix met tracks uit de jaren rond het millennium, gemixt door Gertjan Kuipers. Hij heeft in het verleden Bond van Doorstarters mixen en de Veronica’s Top 1000 Megamix voor zijn rekening genomen. Daarnaast is na 4 jaar afwezigheid DJ Faro terug met Faro In The Mix. Faro was in het verleden ook te horen op ID&T Radio. Verder voegt DeepFM met Forward Moving Energy een nieuwe stijl toe aan de programmering. Op zaterdagavonden gaat The Architect melodieuze hardstyle met een stevige bass draaien. Hiermee gaat een langgekoesterde wens van vele fans in vervulling.

Nieuwe vormgeving voor DeepFM
Per 1 januari heeft DeepFM een nieuw jingle-pakket in gebruik genomen. Dit pakket is ‘custom made’ geproduceerd door Fast4ward Productions in Hilversum. “Het afgelopen jaar is onder leiding van branddeveloper Bart Thimbles gewerkt aan het fundament voor de toekomst van DeepFM. Het doel was een blauwdruk voor de identiteit en daarbij horende sound van DeepFM. Een voortvloeisel daarvan is ons nieuwe jinglepakket, wat Fast4ward Productions naar volle tevredenheid heeft geproduceerd.” Aldus Robert de Loor van DeepFM.

Over DeepFM
DeepFM is al 10 jaar het station waar uitsluitend de beste dance-muziek is te horen. Het station is sinds de oprichting in 2004 uitgegroeid tot het meest toonaangevend digitale radio-station van Nederland. De complete programmering is terug te lezen op de website https://deep.fm.


Deel: ' DeepFM bestaat 10 jaar en ondergaat een volledige make-over '
Lees ook