Delft Instruments N.V.

P E R S B E R I C H T

Delft Instruments heeft voornemen om OIP N.V. (België) af te stoten

Delft Instruments maakt bekend dat zij een intentieverklaring heeft getekend met een internationale onderneming over de verkoop van Optronics Instruments & Products (OIP) N.V., gevestigd te Oudenaarde, België.

OIP N.V. telt ongeveer 50 medewerkers en is de laatste onderneming in de Delft Instruments Group die defensiesystemen levert. De desinvestering van OIP N.V. past in de strategie van Delft Instruments om zich terug te trekken uit defensiesystemen en zich geheel te richten op de sectoren 'Delft Medical" en "Delft Industrial".

Het boekenonderzoek (due diligence) en de onderhandelingen zullen nog enige tijd vergen. Het streven is om, indien partijen het eens worden, de transactie binnen twee maanden af te ronden.

Delft Instruments N.V., genoteerd aan de effectenbeurs Euronext Amsterdam en opgenomen in de NextEconomy index, is de holding van een internationale groep van ondernemingen met circa 1000 medewerkers en een jaaromzet van bijna EUR 200 miljoen. Delft Instruments verkoopt voornamelijk onder eigen regie ontwikkelde en vervaardigde hoogwaardige instrumenten, software en systemen voor medische en industriële toepassingen, aangevuld met handelsproducten.

Raad van Bestuur Delft Instruments N.V. Delft, 28 februari 2003

Voor nadere informatie : E.H. de Groot, Voorzitter Raad van Bestuur Tel. 015 2601206
E-mail : ehdegroot@delftinstruments.nl

Website Delft Instruments : http://www.delftinstruments.com


---- --

Zoekwoorden:

Deel: ' Delft Instruments wil OIP NV (België) afstoten '
Lees ook