Delfts blauw in je oren


HAARLEM, 20071008 -- Een nieuw Nederlands hoortoestel, de Q van ExSilent is genomineerd voor de Nederlandse Designprijzen 2007. En nu al verkrijgbaar bij Alfonso Corti audiciens.

De belangrijkste voordelen van Q zijn de onzichtbaarheid, de natuurlijke klank en het gebruiksgemak. En niet te vergeten de vriendelijke prijs van 995 euro waarvan de helft vergoed wordt door de zorgverzekering. Het revolutionaire van Q is dat een ervaren audicien het direct kan aanmeten zodat een gebruiker nog dezelfde dag het toestel kan uitproberen.

"Voor mensen met een gehoorbeschadiging is uiterlijk even belangrijk als goed blijven horen," zegt Rob Gelderloos van Alfonso Corti. "Met name voor een jongere generatie vormt de Q een aantrekkelijke keuze uit ons huidige assortiment van kleine en mooie toestellen."

Het toestel wordt vooralsnog niet geleverd in `Delfts Blauw', dat is een aardigheidje van de designer om de Nederlandse origine van dit product te benadrukken. Maar dit hoeft vanwege zijn onzichtbaarheid geen probleem op te leveren.

Over Alfonso Corti
In tegenstelling tot algemeen geloof zijn tweederde van de slechthorenden jonger dan 65 jaar (Bron: Better Hearing Institute, MarkTrak).

Onder de klanten van Alfonso Corti zijn veel veertigers met een druk sociaal bestaan, die de gewone hoorwinkel vermijden. Zij willen naast goed horen, de beste mogelijke individuele service, er nog steeds goed uit zien en zoeken daarom de esthetische oplossingen die Alfonso Corti biedt.

De audiciens van Alfonso Corti zijn te vinden in Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Rotterdam en Zwolle. Meer informatie: www.alfonsocorti.com,


//einde bericht


Deel: ' Delfts blauw in je oren '
Lees ook