Persbericht:

Delfts Panna Kampioenschap op 5 juli 2008

Zaterdag 5 juli, 10-17u, Sportpark Tanthof-Zuid, Henk van Riessenlaan 2, Delft. Toegang gratis. Inschrijven noodzakelijk, uiterlijke inschrijfdatum: 30 juni

R U the panna-king of Delft? Zaterdag 5 juli aanstaande vindt van 10-17u op het terrein van voetbal vereniging Vitesse Delft de grote finale van het Delfts Panna-knockout toernooi plaats.

Vanaf februari zijn mensen van jongerencentrum The Mall de middelbare scholen van Delft langsgegaan met een pannakooi, waarmee ze wedstrijden organiseerden om de panna-koning van iedere school te ontdekken.

Alle pannakoningen zijn bekend en maken zich op voor het toernooi, waar zij tegen elkaar zullen strijden om de felbegeerde titel: panna-king of Delft. Deze kampioen zal Delft vertegenwoordigen op het NK Panna knock-out in Amsterdam.

In de eerste helft van het toernooi wordt de competitie weer helemaal opengegooid voor iedereen onder de 18 jaar die alsnog een gooi wil doen naar het kampioenschap. De winnaars van deze competitie plaatsen zich voor de finale, die in de tweede helft van de dag zal plaatsvinden. Daar zullen ze het opnemen tegen de reeds geplaatste pannakoningen en met elkaar de strijd aanbinden om de titel te veroveren.

Meedoen? Schrijf je dan vóór 3 juli in door een email met je naam, leeftijd en telefoonnummer te sturen naar pannadelft@hotmail.com, of kom langs bij The Mall, Hermesstraat 65, op woensdag t/m vrijdag tussen 16-18u of 20-22u en schrijf je daar persoonlijk in.

Zoekwoorden:

Deel: ' Delfts Panna Kampioenschap op 5 juli 2008 '
Lees ook