Democratische kandidaten Clinton en Sanders in CNN’s town hall vannacht om 03.00 uur

PERSBERICHT

Democratische kandidaten Clinton en Sanders in CNN’s town hall vannacht om 03.00 uur

Een kleine week voor de New Hampshire Primary beantwoorden de kandidaten voor de Democratische nominatie voor het Amerikaanse presidentschap vragen van kiezers tijdens de New Hampshire Democratic Presidential Town Hall in Derry, New Hampshire. De Town Hall wordt geleid door Anderson Cooper.

The New Hampshire Democratic Presidential Town Hall wordt vannacht rechtstreeks uitgezonden om 03.00 uur Nederlandse tijd.

De uitzending wordt herhaald op donderdag 4 februari om 13.00 uur.

CNN International

CNN’s aanbod van nieuws en informatie diensten is beschikbaar in zeven verschillende talen op alle belangrijke TV, internet en mobiele platforms met een bereik van meer dan 400 miljoen huishoudens over de gehele wereld. CNN International is de nummer 1 internationale TV nieuws zender volgens alle vooraanstaande media-onderzoeken in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, de Asia Pacific regio en Latijns Amerika en breidde onlangs het bereik in de VS uit via CNNGo. Het CNN digitale netwerk is een topnetwerk voor online nieuws, mobiel nieuws en sociale media. De afgelopen jaren won CNN verschillende prestigieuze prijzen voor haar wereldwijde journalistieke werk. CNN heeft 42 redactiekantoren en meer dan 1.100 affiliates wereldwijd via CNN Newsource. CNN International is onderdeel van Turner Broadcasting System, Inc., een Time Warner company.

https://edition.cnn.com/2016/02/02/politics/new-hampshire-primary-2016/index.html

Deel: ' Democratische kandidaten Clinton en Sanders in CNN’s town hall '






Lees ook