Ingezonden persbericht

Persbericht

17 februari 2003

Demon benoemt Sales Engineer Security
~ Internetprovider speelt in op groeiende vraag naar expertise ~

Internetprovider Demon heeft Stefan de Wit benoemd tot sales engineer security voor de zakelijke markt. De Wit wordt verantwoordelijk voor het uitbreiden van het security portfolio, zodat dit goed aansluit op het huidige connectivity en hosting aanbod van Demon Internet.

Stefan de Wit heeft technische bedrijfskunde gestudeerd en is al enige tijd bij Demon in dienst als sales engineer. In deze rol ondersteunde hij het salesteam bij het bieden van technische oplossingen aan grote klanten en kwam vaak in aanraking met security vraagstukken. Gezien zijn affiniteit met en ervaring op dit gebied, vindt Demon hem de aangewezen kandidaat om haar aanbod verder vorm te gaan geven.

De Wit gaat in zijn nieuwe rol het aanbod van firewalls, VPN- en thuiswerkersoplossingen uitbreiden en zal daarnaast nieuwe oplossingen op het gebied van anti-virus, anti-spam, intrusion detection en authenticatie introduceren.

"Demon is van nature altijd gericht geweest op het bieden van een goede technische infrastructuur en connectiviteit," zei Stefan de Wit. "Klanten willen echter steeds meer toepassingen over hun (breedband) internetverbinding realiseren en dan gaat security al snel een cruciale rol spelen. Ik ben blij dat ik dit aanbod bij Demon gestalte mag gaan geven."

"Wij merken duidelijk dat zakelijk breedbandinternet een tweede, meer volwassen fase is ingegaan. Pilots zijn definitieve platformen geworden en deze bedrijfskritische omgevingen dienen uiteraard permanent te worden beveiligd, gemonitord en gemanaged," aldus Jurgen Hof, Sales & Marketing Director bij Demon. "Omdat ICT-afdelingen het de komende tijd over het algemeen met minder geld en personeel moeten doen, zijn firewalling in combinatie met connectiviteit en managed services van bijvoorbeeld VPN's, een doorslaand succes gebleken. Een gespecialiseerde afdeling en de aanstelling van de Wit zijn hiervan een logisch gevolg."

(294 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Een foto van Stefan de Wit is opvraagbaar.

Over Demon
Demon is een merknaam van Thus plc, sinds 1998 genoteerd aan de London Stock Exchange, één van Engeland's grootste aanbieders van telefoon-, data-, internet- en interactieve diensten, voornamelijk opererend onder de Thus en Demon vlag.

Demon Internet is een 'full-service' internetprovider gespecialiseerd in het aanbieden van geïntegreerde oplossingen voor de zakelijke en particuliere gebruiker. Demon is dé provider op het gebied van internettoegang, hosting, managed security en VPN-oplossingen.

Demon Internet kreeg in Nederland in januari 2001 voor het derde jaar op rij van de lezers van Net Magazine een 'gouden zwaard' toebedeeld. Dit is de prijs voor de provider van het jaar. In juli 2001 kreeg Demon Internet voor de derde keer op rij de hoogste waardering van MKB beslissers die participeerden in een telefonisch onderzoek van Blauw Research naar de kwaliteit van internetproviders. www.demon.nl

Voor verdere persinformatie of fotomateriaal, kunt u contact opnemen met: Marieke van Zuien van LEWIS, het IT PR bureau:
Tel: 040 235 46 00
E-mail: mariekev@lewispr.com
http://www.lewispr.com

Voor meer informatie over Demon Internet:
Jurgen Hof
Tel: 020 5304250
E-mail: jurgen@nl.demon.nl
http://www.demon.nl

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com

Deel: ' Demon benoemt Sales Engineer Security '
Lees ook