Ingezonden persbericht

Persbericht

10 juni 2002

Demon breidt aanbod uit met beveiligingsoplossingen

~ ISP biedt nu ook geïntegreerde firewall bescherming met VPN ondersteuning ~

Demon Internet heeft haar aanbod uitgebreid met Watchguard firewalls. Nu bedrijven continu in verbinding staan met het Internet, wil Demon haar klanten de mogelijkheid bieden hun bedrijfsnetwerk af te schermen tegen ongewenste bezoekers. Door deze uitbreiding van haar productportfolio kan Demon bedrijven een totaaloplossing bieden, die naast internettoegang ook bescherming van het netwerk door middel van een geïntegreerde firewall omvat. Daarnaast biedt Demon hiermee ondersteuning van Virtual Private Networks (VPN's) en de mogelijkheid werknemers op een veilige manier thuis te laten werken.

De eenvoudig te installeren Watchguard firewalls kunnen gemakkelijk beheerd worden vanaf een centrale locatie. Iedere firewall wordt geleverd met uitgebreide software voor beheer en beveiliging. Daarnaast krijgen Demon klanten een jaarabonnement op McAfee's® VirusScan® AsaP antivirus service en op de LiveSecurity Service van Watchguard, een dienst die de anti-virus software continu up-to-date houdt.

Om tegemoet te komen aan de specifieke eisen van iedere gebruiker, biedt Demon Internet een serie verschillende Watchguard firewalls aan; van de Firebox SOHO, een eenvoudig in te zetten firewall die netwerkbeveiliging biedt aan kleine bedrijven en/ of filialen, tot aan de Firebox. Deze krachtige en zeer uitgebreide oplossing is geschikt voor gebruik door maximaal 1000 geauthenticeerde gebruikers. De firewalls zijn geschikt om beveiligde VPN-verbindingen op te zetten tussen verschillende filialen. Ook medewerkers van de buitendienst of mensen die thuis werken kunnen zo op een veilige manier toegang krijgen tot het bedrijfsnetwerk.

Naast deze verschillende beveiligingsoplossingen biedt Demon ook een uitgebreid pakket van installatie- en supportdiensten aan.

"Beveiliging wordt een steeds belangrijker onderwerp voor bedrijven. Niet zo vreemd ook, want organisaties vertrouwen hoe langer hoe meer op het Internet en op interne netwerken, en vertrouwen ook meer en meer toe aan deze netwerken. Dat maakt beveiliging tegenwoordig een echte noodzaak voor bedrijven," zei Jurgen Hof, Sales Director van Demon Internet. "Demon wil hier met dit aanbod op inspelen. Door de uitbreiding van ons portfolio met beveiligingsoplossingen die niet alleen vriendelijk in prijs, maar ook eenvoudig te beheren zijn, kunnen we onze klanten een totale, geheel beveiligde oplossing te bieden."

Demon koos voor firewalls en VPN oplossingen van Watchguard vanwege de schaalbaarheid. Daarnaast heeft Demon al ruime ervaring met de Watchguard firewalls omdat deze producten in Engeland al uitgebreid getest zijn door Demon.

(385 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Demon
Demon is een merknaam van Thus plc, één van Engelands grootste aanbieders van telefoon, data, Internet en interactieve diensten, voornamelijk opererend onder de Thus en Demon vlag.

Demon Internet bedient zowel particuliere als zakelijke klanten met een volledig aanbod van methodes voor internettoegang, zoals leased lines, ADSL, SDSL, Flat Fee Internet via ISDN en natuurlijk inbel-accounts. Overige diensten zijn onder andere webhosting, co-locatie, managed server hosting en Virtual Private Networks (VPN's).

Demon Internet kreeg in Nederland in januari 2001 voor het derde jaar op rij van de lezers van Net Magazine een 'gouden zwaard' toebedeeld. Dit is de prijs voor de provider van het jaar. In juli 2001 kreeg Demon Internet voor de derde keer op rij de hoogste waardering van MKB beslissers die participeerden in een telefonisch onderzoek van Blauw Research naar de kwaliteit van Internet Providers.

Voor verdere persinformatie of fotomateriaal, kunt u contact opnemen met: Yvonne van Bokhoven van LEWIS, het IT PR bureau:
Tel: 043-356 69 56Fax: 043-356 69 55
E-mail: yvonnev@lewispr.comhttp://www.lewispr.com

Voor verkoopinformatie kunt u contact opnemen met Demon: Tel: 020-422 20 00Fax: 020-422 20 01
E-mail: sales@demon.nlhttp://www.demon.nl

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Gaetano Martinolaan 95
6229 GS Maastricht

tel: +31 (0) 43 356 69 56
fax: +31 (0) 43 356 69 55
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com

Deel: ' Demon breidt aanbod uit met beveiligingsoplossingen '
Lees ook