Ingezonden persbericht

Persbericht

13 augustus 2001

Demon sluit 100ste postcodegebied aan op ADSL
~ Demon DSL nu grootste dekking na Mxstream ~

Demon Internet, drie keer internetprovider van het jaar, heeft met de aansluiting van Deventer Oost het honderdste postcodegebied aangesloten op haar breedbandnetwerk. Dit betekent dat Demon DSL nu voor een derde van de Nederlandse bevolking beschikbaar is. Demon streeft er naar deze dekking voor het einde van dit jaar aanzienlijk verder uit te breiden.

Sinds de lancering van Demon DSL in februari van dit jaar, zijn er in rap tempo postcodegebieden door heel Nederland beschikbaar gekomen. Demon maakt hierbij gebruik van de netwerken van twee grote aanbieders, namelijk Versatel en BaByXL BroadBand DSL.

Begon Demon met het aansluiten van grote steden in de Randstad, zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, de laatste maanden heeft de provider de service ook naar steden en dorpen buiten de Randstad uitgerold, zoals Groningen, Heerlen en Enschede.

"Demon gelooft er sterk in dat Nederland een van de meest vooruitstrevende landen op internetgebied kan zijn. DSL biedt klanten snelle, betrouwbare breedbandtoegang tot allerlei applicaties - zelfs toepassingen waar we nog niet eens aan gedacht hebben - en uiteraard willen we dit zo snel mogelijk in heel Nederland aan kunnen bieden," aldus Chris Willis, General Manager van Demon Internet. "Onze keuze gebruik te maken van meerdere aanbieders is een heel goede beslissing gebleken; op een andere manier hadden we nooit zo snel zo'n grote dekking kunnen bieden."

(234 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Demon
Demon is een merknaam van Thus plc, één van Engelands grootste aanbieders van telefoon, data, Internet en interactieve diensten, voornamelijk opererend onder de Thus en Demon vlag.

Demon Internet bedient zowel particuliere als zakelijke klanten met een volledig aanbod van methodes voor Internettoegang, zoals leased lines, ADSL, ISDN-2 en natuurlijk inbel accounts. Overige diensten zijn onder andere Webhosting, co-location, managed server hosting, Virtual Private Networks (VPN) en online gaming.

Demon Internet kreeg in Nederland in januari 2001 voor het derde jaar op rij van de lezers van Net Magazine een 'gouden zwaard' toebedeeld. Dit is de prijs voor de provider van het jaar. In juli 2001 kreeg Demon Internet voor de derde keer op rij de hoogste waardering van MKB beslissers die participeerden in een telefonisch onderzoek van Blauw Research naar de kwaliteit van Internet Providers.

Voor verdere persinformatie of fotomateriaal, kunt u contact opnemen met: Yvonne van Bokhoven van LEWIS, het IT PR bureau:
Tel: 043-356 69 56Fax: 043-356 69 55
E-mail: yvonnev@lewispr.comhttp://www.lewispr.com

Voor verkoopinformatie kunt u contact opnemen met Demon: Tel: 020-422 20 00Fax: 020-422 20 01
E-mail: sales@demon.nlhttp://www.demon.nl

Yvonne van Bokhoven
LEWIS Communication BV
Marketing and Media Relations for Technology Companies Gaetano Martinolaan 95
6229 GS Maastricht
Nederland
Tel: +31 (0) 43-3566956
Fax: +31 (0) 43-3566955
Web: http://www.lewispr.com

Deel: ' Demon sluit honderdste postcodegebied aan op ADSL '
Lees ook