Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Almere, 8 juni 2010

"Demonisering Yvette Laclé na geloofsuitspraken"

AT5 en Spitsnieuws hebben een bericht in de media verspreid waardoor een heuse demonisering van de Evangelische Partij Nederland en haar lijsttrekker op gang is gekomen.

Volgens AT5 en Spitsnieuws heeft Yvette Laclé een oordeel over Nederland uitgesproken waarbij Yvette Laclé zou hebben vermeld dat er een zondvloed over Nederland zou komen als Nederland niet massaal op de Evangelische Partij Nederland zou stemmen. Dit bericht is een leugen en complete verdraaiïng van een geloofsuitspraak van Yvette Laclé. De Evangelische Partij Nederland heeft AT5 en Spitsnieuws opgeroepen tot rectificatie en overweegt eventuele gerechtelijke stappen.

Lijstrekker Yvette Laclé over de gewraakte uitspraken : "Ik heb wel een profetie voor Nederland gekregen voor deze periode. Ik moet Nederland waarschuwen zich te bekeren van hun boze wegen. Waaronder euthanasie, abortus, prostitutie, kindermisbruik, huwelijk gelijkgeslachtelijke, onderdrukking, armoede, vrouwenhandel." De Evangelische Partij Nederland wijst er daarom op dat het NU tijd is om u te bekeren tot Jezus Christus. Het diepe verval waarin Nederland zich bevind zal omgewend moeten worden , de Nederlandse bevolking doet er goed aan zich weer tot haar eigen God te keren en om weer te leven naar Gods Woord. Dat is waar de EPN met deze uitspraken op uit is. Op een christelijke partij stemmen is niet de redding.

Zoekwoorden:

Deel: ' 'Demonisering Yvette Laclé na geloofsuitspraken' '


Lees ook