| De Duurzaamsite / Nieuws 2001 |

Bush slaat deur dicht...

Doe mee aan de mensenzee op 21 juli in Bonn

Amsterdam, 15 juni 2001 - Gisteren heeft Bush in Zweden de deur dicht gedaan wat betreft de Amerikaanse deelname aan het klimaatverdrag van Kyoto. De demonstratie op 21 juli tijdens de klimaattop in Bonn is nu harder dan ooit nodig worden om de rest van de wereld te bewegen zonder de VS goede afspraken te maken.

Ga daarom naar Bonn en doe mee aan de Sea of People/Lifeboat demonstratie van Milieudefensie en haar zusterorganisaties van Friends of the Earth. We lopen met duizenden mensen als een blauwe zee door de stad en leveren een gigantische reddingsboot af bij de ministers die op dat moment aan het vergaderen zijn. Na de Sea of People is er zaterdagavond een groot feest.

De bussen naar Bonn vertrekken vrijdag 20 juli om 16.00 vanaf het Jaarbeursplein in Utrecht en om 17.30 vanaf Arnhem CS. In Bonn worden gratis kampeerplekken en slaapruimtes in gymzalen geregeld en is er goedkope vegantische catering. Zondag om 12.00 vertrekken we weer naar Utrecht, met een tussenstop in Arnhem. Je bijdrage in de kosten voor reis en verblijf zijn 60 gulden.

Meld je snel aan (voor 30 juni) via www.milieudefensie.nl/seaofpeople of vraag een folder aan service@milieudefensie.nl
Daar kun je ook terecht voor een A2 poster. Vragen? Bel de Servicelijn 020 6262 620.

_____
menu | dDH

Deel: ' Demonstratie 'mensenzee' bij klimaattop in Bonn '
Lees ook