Toshiba dataprojector MEDIAStar TLP-711E onderscheiden met 'Master of Excellence'

Woerden, 26 januari 1999 - Eind vorig jaar, tijdens de conferentie 'Corporate Video & TV New Media 1998' in München, is aan de Toshiba TLP-711E MEDIAStar dataprojector de onderscheiding 'Master of Excellence' toegekend. De jury kende deze onderscheiding toe na een uitgebreide vergelijking van bijna 200 producten. Deze vergelijking betrof zowel audiovisuele producten als cd-rom en netwerkconcepten en systeem- en hardwareoplossingen. Danka is in Nederland distributeur voor de producten van Toshiba.

Bezoekers van de Nationale Onderwijs Tentoonstelling 1999 (NOT '99), die van dinsdag 26 tot zaterdag 30 januari 1999 gehouden wordt in de Jaarbeurs te Utrecht, kunnen de bekroonde TLP-711E MediaStar dataprojector in actie zien op de stand van Danka Nederland B.V. De NOT '99 is van dinsdag t/m vrijdag open van 9.30 - 17.00 uur en zaterdag van 9.30 - 16.00 uur. Danka staat op stand 4.A.052 in hal 4. Naast het Toshiba-aanbod exposeert Danka hier ook alomvattende oplossingen voor automatiseringsprojecten, bestaande uit producten van een reeks andere fabrikanten.

Voor producenten van audiovisuele apparatuur is de 'Master of Excellence'-onderscheiding belangrijk, omdat deze wordt toegekend door een gespecialiseerde jury, die de prestaties van de mededingende producten minutieus test, evalueert en certificeert. De jury heeft voor de TLP-711E dataprojector gekozen vanwege de lichtsterkte van 1400 ANSI lumen. Deze projector kan daardoor over een afstand van 11 meter scherpe afbeeldingen met een diagonaal van 7.6 meter projecteren. Dankzij een geïntegreerde draaibare camera kan de gebruiker hiermee bovendien documenten, afbeeldingen, driedimensionale objecten en zelfs live-beelden van het publiek projecteren. Daarnaast beschikken Toshiba MEDIAStar-projectoren over aansluitingen voor VGA, SVHS, video en audio en zijn ze compatibel met alle TV-standaarden (PAL, NTSC en SECAM).

Danka Business Systems PLC is een van de grootste en snelst groeiende leveranciers van kantoorautoma-tiseringsapparatuur en aanverwante producten en diensten. De organisatie telt 22.000 werknemers verspreid over 700 vestigingen in 42 landen. Het Europese hoofdkantoor van Danka Business Systems PLC is gevestigd in Londen, Engeland. Het Amerikaanse hoofdkantoor bevindt zich in St. Petersburg, Florida. Danka is genoteerd aan Nasdaq en de London Stock Exchange.

Voor meer persinformatie:
Danka Nederland B.V., contactpersoon Marloes Antheunis, tel.: 0348 - 405
423, E-mail: m.antheunis@danka.nl,
World Wide Web: https://www.danka.com of Monogram Communication Strategies (MCS) B.V., contactpersoon: Geertje Wagenaar, tel.: 023 - 562 82 08, E-mail: geertjew@monogram.nl
NB: de elektronische versie van dit persbericht is te downloaden vanaf de Persberichten Databank op het World Wide Web: https://www.persberichten.com.

Deel: ' Demonstratie onderscheiden Toshiba dataprojector op NOT '99 '
Lees ook