Den Haag FM voert samen met Emile Ratelband actie tegen blue monday

persbericht

16 januari 2015

Den Haag FM voert samen met Emile Ratelband actie tegen blue monday

De presentatoren van de Haagse lokale radiozender Den Haag FM zijn het meer dan zat. Jaarlijks worden zij op de maandag van de laatste volle week van januari geconfronteerd met sacherijnige luisteraars, ongeïnteresseerde gasten en boze tweets, emails en Facebookberichten. Maar genoeg is genoeg!

Uit onderzoek van de Britse psycholoog Cliff Arnall blijkt dat de bewuste maandag de dag is waarop de meeste mensen zich treurig of neerslachtig voelen. Dit zou komen doordat goede voornemens mislukt zijn en de vakanties ver weg lijken. Daarnaast zijn de dagen nog donker en is de maandag voor veel mensen de eerste dag van de werkweek.

Den Haag FM gaat dit jaar de strijd aan met blue monday. Komende maandag 19 januari hoor je op 92.0 Den Haag FM alleen maar blije, optimistische en lieve liedjes. Geen enkele sjacherijnige, klagende, navelstaarderige, verdrietige muzikant vol zelfmedelijden komt erin. We beginnen de dag met een peptalk van Emile Ratelband. Tsjakka! Als positiviteitsgoeroe zorgt hij voor een fris en energiek begin van de dag en geeft tips om de rest van blue monday door te komen. Ook vragen we de Hagenaars op straat wat zij doen om vrolijk te blijven en leren we je lachen met de speciale lach-yoga.

Maandag 19 januari – 92.0 Den Haag

92.0 Den Haag FM is dé lokale radiozender van Den Haag met elke dag live gepresenteerde programma’s van 07.00 tot 03.00 uur. In al onze programma staan lokaal nieuws, sport en cultuur centraal. Bij Den Haag FM werken enkele betaalde krachten samen met ruim honderd vrijwilligers. De omroep is een trotse partner van Omroep West.

Zoekwoorden:

Deel: ' Den Haag FM voert samen met Emile Ratelband actie tegen blue monday '
Lees ook