Denys winnaar 2016 in Engineeringbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

ROTTERDAM, 20160329 -- Denys is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de Engineeringbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering. ‘Denys weet haar brede deskundigheid op het gebied van bouwen en engineering uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Denys is een multispecialistische bouwgroep die bouwt aan een betere levenskwaliteit op het vlak van infrastructuur, waterwerken, pijpleidingen, kabels, restauratie en mobiliteit. In tien jaar tijd is Denys uitgegroeid tot een internationale groep met meer dan duizend medewerkers en een stevige voet aan de grond in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. De grootste succesfactor achter deze groei is het enthousiasme en de creativiteit van de medewerkers. Klanten vertellen hun droom, en krijgen een schare gedreven ingenieurs op hun hand. Geen ontmoedigende uitleg over technische beperkingen, budgetconsequenties en planningvraagstukken. ‘If you can dream it, we can do it.’ Denys is gevestigd in Moerdijk en Zoetermeer.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Denys een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Denys, want zij is continu doende haar producten en diensten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant. De technische innovaties van Denys op het gebied van bijvoorbeeld lassen, zandstralen, beschoeide sleuven en ondergrondse transportsystemen zijn uniek en bieden opdrachtgevers betere oplossingen en betere kwaliteit.’

Kruisbestuiving  
Door de grote diversiteit aan activiteiten en markten (kabels en leidingen, tunneling, water, civiel, utiliteitsbouw, restauratie, speciale technieken en dream works) is Denys bij uitstek in staat kennis en ervaring uit de diverse gebieden te combineren en zo nieuwe ontwikkelingen uit te werken en te vermarkten. Deze kruisbestuiving zet in alle geledingen innovaties in gang, vaak al voordat er een directe marktvraag is. Proactief vernieuwen leidt uiteindelijk altijd tot betere oplossingen en schept zo een eigen vraag. Dat is de filosofie achter de continue ontwikkeling om voorop te blijven lopen. ‘Waar ander partijen afhaken, levert Denys een totaalpakket aan oplossingen – design, bouw en onderhoud inclusief PPS-constructies – die leiden tot totale ontzorging van de klant’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

‘Denys is een mooi bedrijf dat internationaal hoog scoort. Een sterke en goed geleide onderneming, met mensgerichtheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen als speerpunten binnen het ondernemingsbeleid. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een absolute topper in haar wereld’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.denys.com

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' Denys winnaar 2016 in Engineeringbranche '
Lees ook