Mojo Concerts

Dutch Dimension is back! Na de nu al legendarische Royal Edition met de 9 uur durende set van DJ Tisto eerder dit jaar barst voor de derde keer Dutch Dimension opnieuw los in de Heineken Music Hall in Amsterdam Zuidoost. En deze keer staat de multi-getalenteerde producer Junkie XL centraal tijdens dit succesvolle dance event.

Na een afwezigheid van enkele jaren is Junkie XL, echte naam Tom Holkenborg, weer helemaal en vogue. En hoe, want met zijn remix voor de Elvis' song A Little Less Conversation scoorde de Amsterdammer een nummer n hit overal ter wereld. Zijn live optredens zijn een waar spektakel. Een flinke adrenaline shot door je aderen is gegarandeerd!

Tijdens de derde editie van Dutch Dimension draait verder de creme de la creme van de Nederlandse top-dj's. Remy, Marco V, Jean, Laidback Luke, Marcella en Eric de Man zijn al bevestigd, meer namen volgen nog.

DUTCH DIMENSION MET JUNKIE XL, REMY, MARCO V E.V.A. Zaterdag 23 november 2002
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Tijd: 22.00 - 07.00 uur
Entre: voorverkoop: 34,- (exclusief servicekosten); dagkassa: 39,- (exclusief servicekosten)

Kaartverkoop begint a.s. zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-300.1250 (45 cpm), http://www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Zoekwoorden:

Deel: ' Derde Dutch Dimension met Junkie XL '
Lees ook