Derde Zoover Award op rij voor Roan Camping Holidays


Winnaar 'Beste aanbieder Campingvakanties'

UTRECHT, 20150417 -- Roan Camping Holidays, aanbieder van campingvakanties in Europa, heeft voor het derde jaar op rij de toonaangevende Zoover Award voor ‘Beste Aanbieder Campingvakanties’ gewonnen. In een online verkiezing heeft de Nederlandse consument de vakanties van Roan gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van 8,9; het hoogste cijfer van alle aanbieders van campingvakanties. De Zoover awards werden vanavond uitgereikt in Utrecht tijdens het 10-jarig jubileumfeest van de bekende beoordelingswebsite.

“Nog niet de grootste, wel de beste”
Voor Roan Camping Holidays is het na 2013 en 2014, wederom een kroon op het harde werken dat  het ook in 2015 de Zoover Award in de wacht sleept. “We zijn uiteraard heel blij en dankbaar dat onze gasten onze service, inzet en natuurlijk de kwaliteit van onze stacaravans, lodge- en bungalowtenten blijven belonen met zo’n hoog cijfer”,  aldus Hans Bax, algemeen directeur.

Operationeel directeur Jeroen van Heusden: “Het is makkelijk en voor de hand liggend om als reisaanbieder te roepen dat je de gast centraal stelt en kwaliteit waarborgt. We winnen deze award nu voor het derde jaar op rij, hét bewijs dat wij deze belofte ook daadwerkelijk nakomen en dat onze aanpak werkt. We zijn weliswaar nóg niet de grootste, maar mogen misschien na drie awards op rij wel zeggen dat we de beste in ons segment zijn”.

Zoover Awards
Sinds 2009 zijn de Zoover Awards uitgegroeid tot een toonaangevende verkiezing binnen de reisbranche. In de online stemronde bepaalt de consument welke reisorganisatie in aanmerking komt voor een Zoover Award. Binnen elke vakantiecategorie werden twee awards vergeven:  de ‘populairste’ binnen een categorie die wordt vergeven aan de aanbieder met de meeste stemmen. En de ‘beste’ binnen een categorie die gaat naar de aanbieder met het hoogste waarderingscijfer.

Over Roan
Roan Camping Holidays is een Nederlandse organisatie en onderdeel van European Camping Group. Roan verhuurt al meer dan 29 jaar luxe stacaravans en compleet ingerichte lodge- en bungalowtenten op 73 topcampings in Italië, Frankrijk, Kroatië, Slovenië en Oostenrijk. Op alle campings werken eigen (Nederlands sprekende), medewerkers die de gasten ontvangen en helpen met alle vragen en eventuele problemen. Het hoofdkantoor van European Camping Group is gevestigd in Waalwijk. Daarnaast heeft de groep verkoop- en servicekantoren in Duitsland, Zwitserland, Denemarken, Oostenrijk, Engeland en Ierland. Deze zomer introduceert Roan de nieuwe stacaravan Supreme op elf campings. De Supreme stacaravan geeft het begrip ‘glamping’ een nieuwe dimensie met o.a. een eigen, gratis te gebruiken, WiFi netwerk en een grote veranda met loungebank.


Deel: ' Derde Zoover Award op rij voor Roan Camping Holidays '
Lees ook