Derek Ogilvie heeft eigen, (inter)nationale, fanclub


LEIDEN, 20081027 -- Derek Ogilvie, het in Nederland enorm geliefd en gewaardeerd medium en bekend van de RTL tv series `Baby's wil is wet' en `The Ghost Whisperer', heeft met ingang van vandaag zijn eigen (inter)nationale fanclub.

De Derek Ogilvie Fanclub heeft de steun van Derek Ogilvie zelf en is een stichting. Middels een donatie van minimaal twintig euro per jaar krijgen de donateurs aardig wat privileges;

* vier keer per jaar een nieuwsbrief,
* kans op het bijwonen van de `meet Derek' dagen,
* deelname aan prijsvragen,
* deelname aan chatsessies met Derek,
* een besloten forum,
* unieke merchandising,
* etc.

De Derek Ogilvie Fanclub krijgt het nieuws uit eerste hand en zit daardoor boven op het nieuws. Iedere Derek fan kan zijn vragen bij de fanclub kwijt.

Wordt men donateur of koopt men n van de merchandise artikelen, dan steunt men ook een goed doel. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan Doe Een Wens Stichting Nederland. Dit goede doel vervult de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Aanmelden en meer informatie op www.derekogilviefanclub.com. De website is tweetalig uitgevoerd; Nederlands en Engels. Voor de honderdste aanmelding is er een leuke verrassing.


Deel: ' Derek Ogilvie heeft eigen, (inter)nationale, fanclub '
Lees ook