Dertigste provider kiest voor Prenames

SPAARNDAM, 20020626 -- Steeds meer providers kiezen voor het gemak van het uitbesteden van hun domeinnaamregistratieproces. Prenames is het enige bedrijf in Nederland wst hierin is gespecialiseerd, een zogenaamde RSP (Registrar Service Provider). Afgelopen week mocht Prenames de dertigste provider verwelkomen!

Inmiddels heeft Prenames vele duizenden domeinnamen verzorgt voor haar klanten, en dit aantal stijgt gestaag. "Het verschil met andere RSP's is met name dat wij de domeinnamen namens onze klant registeren, en niet in plaats van" legt Hans Bennink, de marketing manager van Prenames uit, "dit zorgt voor een groot vertrouwen bij onze klant. Hun klanten weten niet beter dan dat de provider de domeinnaam heeft geregistreerd en daarnaast is de provider nooit aan ons gebonden.".

Prenames gebruikt bij de registratie van een domeinnaam alle gegevens die de provider zelf zou invullen bij de registratie. Door de grotere aantallen kan een scherpere prijs worden bedongen voor een hoop domeinnamen. Hierdoor is het uitbesteden nauwelijks duurder maar bespaart de provider veel tijd en geld.

Hans Bennink vervolgt: "Met 30 Nederlandse organisaties onder onze hoede zien we onze overtuiging in het succes worden bewaarheid. Maar er zullen nog veel meer organisaties volgen, ook in het buitenland. Op dit moment zijn we aan het praten met twee internationale organisaties".

Prenames is onderdeel van Interlab BV en biedt als RSP momenteel 78 verschillende domeinnaamextensies aan en dit aantal groeit nog steeds.


---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Interlab BV
Hans Bennink
marketing manager
023-5395555
hans@interlab.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' Dertigste provider kiest voor Prenames '
Lees ook