Diabetes voetpreventiepakket

HEYTHUYSEN, 20050713 -- Speciaal voor mensen met diabetes brengt Penders voetzorg als eerste in Nederland een voetpreventiepakket op de markt. Dit Diabetes voetpreventiepakket stelt mensen met diabetes in staat hun voetproblemen te voorkomen. Preventie is namelijk bij diabetes van levensbelang. Met dit pakket draagt Penders voetzorg een steentje bij aan die preventie.


Het pakket bestaat uit een paar sokken zonder naad, enkele hydrofiele doekjes om de voeten af te drogen, een uitschuifbaar spiegeltje om de voeten te controleren op wondjes, een badthermometer waarmee het voetenbad op de juiste temperatuur gecontroleerd kan worden, een verzorgende voetenmousse en een schoenlepel. Dat alles zit in een handig tasje. Om het geheel compleet te maken bevat het pakket ook een handzame brochure met tips en adviezen voor goed schoeisel, voldoende beweging, voetverzorging enzovoort.

Het Diabetes voetpreventiepakket kost 15 euro en is te koop in alle vestigingen van Penders, de nummer 1 in voetzorg. U vindt de vestigingen van Penders in Delft, Gouda, Den Haag, Heythuysen, Roermond, Rotterdam, Tegelen en Tiel.

Penders levert totale voetzorg in acht vestigingen en op spreekuren samen met medisch specialisten in vele ziekenhuizen, revalidatie-instellingen en andere zorgaanbieders. Momenteel zijn er tien podotherapeuten en dertien schoentechnici werkzaam bij Penders voetzorg.

Deel: ' Diabetes voetpreventiepakket '
Lees ook