Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

donderdagmiddag 20 september 2001
15:16 donderdag 20 september 2001

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

ASSEN

De politie van Assen heeft woensdagavond een 39 jarige taxichauffeur bekeurd voor diverse overtredingen.
De taxi werd op de Stationsstraat aan de kant gezet omdat hij geen groot gedimde verlichting voerde. Bij controle bleek dat de dimlichten stuk waren. Toen de agenten verder keken bleek bovendien dat APK datum van de taxi al bijna een jaar verlopen was. Verder had de man noch een chauffeurspas, noch een taxi vergunning bij zich.

GEESBRUG

Onbekenden hebben woensdagnacht in Geesbrug een tractor gestolen. De tractor stond geparkeerd op het terrein van een mechanisatiebedrijf aan de Verlengde Hoogeveenschevaart. Het gaat om een kleine oranje tractor merk Kubota. Volgens de eigenaar ligt de waarde rond de 11.000 gulden.

ASSEN

Onbekenden hebben woensdagnacht aan de Riete in Assen de achterklep van een Volkswagen Polo gestolen. De 28 jarige eigenaresse ontdekte de diefstal toen ze donderdagmorgen om zeven uur in haar auto wilde stappen. De klep was zonder verdere schade aan de auto keurig gedemonteerd.

COEVORDEN

De politie van Coevorden heeft donderdagmorgen twee hennepkwekerijen ontmanteld. Een van de kwekerijen was gevestigd op de slaapkamer van een woning aan de Rembrandtlaan in Coevorden. Volgens de bewoonster had ze de kamer verhuurd aan een haar onbekende man. Bij onderzoek bleek, dat de benodigde elektriciteit buiten de meter om werd afgetapt. Het hele instrumentarium, bestaande uit lampen, filters en afzuigapparatuur is in beslag genomen. De huurder is nog niet opgespoord.
De andere kwekerij werd gerund vanuit een pand aan de Savornin Lohmanstraat in Coevorden. Daar trof de politie op de bovenverdieping 123 planten aan. Alle apparatuur is in beslag genomen en de planten zijn vernietigd Tegen de 39 jarige eigenaar van de planten wordt proces-verbaal opgemaakt.

ASSEN

Politie sleutelt niet meer aan opgevoerde bromfietsen. klik op sneu geld.

---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Dief steelt alleen achterklep van auto in Assen '
Lees ook