Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 2-09-2001

Politieberichten districten Utrecht Stad, 10.00 uur
Diepvrieskippen vliegen rond

UTRECHT Bij de aanhouding van vier vrouwen uit Den Bosch, rolden in een winkel aan de Vasco da Gamalaan de diepgevroren kippen uit de geprepareerde jurken van de dames over de grond. Na hun aanhouding kwamen vervolgens nog pakken gyros, kebabvlees, waspoeder en andere levensmiddelen te voorschijn. Bij controle in de auto van het viertal, kwamen nog meer winkelgoederen boven water. De winkeliers uit het winkelcentrum herkende de winkelwaar die niet was afgerekend. Het viertal, in de leeftijd van 21 tot 30 jaar is voor nader onderzoek ingesloten.

Dronken automobilist wil niet meewerken

UTRECHT Zondagochtend om half twee zagen agenten op de Briljantlaan een 35-jarige man uit Utrecht rijden met een auto. De bestuurder vertoonde nogal opvallend rijgedrag. Bij controle bleek dat hij te diep in het glaasje had gekeken. Toen de man voor een tweede blaastest mee moest naar het bureau weigerde hij dat. Hij moest daarna met enig geweld in de handboeien worden vervoerd. In het politiebureau probeerde hij een deur van een ophoudruimte waarin hij was geplaatst in brand te steken.
Uiteindelijk bleek de man een alcoholpromillage van 1.25. Hij kreeg een rijverbod, een bekeuring voor het rijden onder invloed en een proces-verbaal voor het vernielen van de celdeur.

Doorgereden na aanrijding

UTRECHT Op de Hogeweide vond zaterdagmiddag om half vijf een aanrijding plaatst waarbij een 28-jarige vrouw uit Utrecht gewond raakte. Zij werd na de aanrijding met gekneusde nekwervels naar het Oudenrijnziekenhuis vervoerd. De veroorzaker botste met zijn auto tegen de achterzijde van het slachtoffer en ging er vandoor. Korte tijd later kon de man, een 38-jarige Utrechter in zijn woning worden aangehouden. En blaastest gaf aan dat de man een promillage van 0.95 had.

Deel: ' Diepvrieskippen onder jurk verstopt '
Lees ook