Ingezonden persbericht


DIERENBESCHERMING SCOORT MET E-MAIL MARKETING DANKZIJ VERITATE

60% meer website bezoek bij lancering e-mail nieuwsbrief

Amsterdam, maandag 3 maart 2003, De Dierenbescherming is begin dit jaar met veel succes van start gegaan met e-mail marketing. Doelstelling bij het inzetten van e-mail is het intensiveren van de relatie met de leden en sympathisanten. Het medium stelt de Dierenbescherming in staat om tegen significant lagere kosten veel vaker contact te hebben met haar achterban.
Voor de bekostiging van deze nieuwe activiteit wordt de frequentie waarmee het blad DIER wordt uitgegeven, teruggebracht naar viermaal per jaar in plaats van de huidige zesmaal per jaar. Uit de daarmee bespaarde kosten wordt een maandelijkse e-mail nieuwsbrief gefinancierd. Voor strategie, implementatie en verzending van de e-mail nieuwsbrieven heeft de Dierenbescherming gekozen voor Veritate Company. De autoriteit van Veritate op het gebied van e-mail publishing en e-mail marketing wordt met deze opdrachtgever verder verstevigd.

De eerste resultaten van de e-mail activiteiten van de Dierenbescherming zijn overweldigend. Na verzending van de eerste e-mail nieuwsbrieven nam het website-bezoek gedurende een aantal dagen met 60% toe.

Belangrijkste motieven voor de keuze van Veritate zijn de expertise van het bedrijf op het gebied van e-mail publishing, de goede prijskwaliteit verhouding en de ASP tool VeritateMail waarmee zelfstandig uitvoer gegeven kan worden aan de e-mail marketing activiteiten. Naast het leveren van deze software begeleidt Veritate de Dierenbescherming bij het verder integreren van e-mail in de marketing-communicatie-strategie.

Veritate Company is het gespecialiseerde software & consultancy bedrijf voor e-mail marketing, e-mail publishing en e-crm. Naast de ASP software VeritateMail-Publisher voor uitgevers en VeritateMail-EDM voor marketeers levert het bedrijf uiteenlopende diensten zoals o.a. strategisch advies, conceptontwikkeling, direct e-mail campagnes, database analyse, content mediation en list services. Tot de klanten van Veritate behoren gerenommeerde uitgevers, mediabureaus en direct marketing organisaties.
Onder het label MailMedia / Sapenda.com publiceert en exploiteert Veritate e-zines en e-mail nieuwsbrieven waarmee zij mediabureaus en bekende adverteerders bedient.

Einde persbericht

Voor meer informatie - niet voor publicatie

Dierenbescherming
Jan Dobbe
Eindredacteur Corporate Media
Telefoon: +31(0)70 314 27 30
E-mail: jan.dobbe@dierenbescherming.nl
Internet: http://www.dierenbescherming.nl

Veritate Company b.v.
Jan Willem des Tombe
Chief Executive Officer
Telefoon: +31(0)20 470 21 11
E-mail: info@veritate.com
Internet: http://www.veritate.com

Deel: ' Dierenbescherming scoort met e-mail marketing dankzij Veritate '
Lees ook