Dierenpark Amersfoort dagelijks geopend van 9 tot 9. Dierenpark Amersfoort is voor het 2e jaar in de avonduren geopend! Van 2 juli tot en met 22 augustus 1999 zijn de poorten geopend van 9.00 uur 's ochtends tot 9.00 's avonds. Normaal sluit het park al om 18.00 uur, maar nu kunnen bezoekers extra lang genieten van de dieren en alle andere attracties.

In de avonduren hangt er een andere sfeer in het dierenpark. Dat geeft verrassende effecten en maakt het dierenpark bezoek tot een bijzondere beleving. Zo mag onze olifanten kleuter Indra extra laat opblijven en heeft zij heel wat extra speeluurtjes met haar tantes. In de Stad der Oudheid sluipen de tijgers, de leeuwen en de jachtluipaarden geheimzinning rond. Daarnaast ziet u 's avonds hoe de gieren, de kadavers angstaanjagend verslinden.

Dagelijks kindertheater en/ of poppentheater in juli en augustus! Dagelijks is er in deze zomerperiode 3X per dag een voorstelling met de vriendjes en vriendinnetjes van Jellow. Koen & Klaartje en Jeroen & Maartje treden om 12.30 uur op voor parkrestaurant de Olifant, om 14.30 en om 17.00 voor parkrestaurant de Boerderij.

's Avonds uit eten in Dierenpark Amersfoort. Met de avondopenstelling zijn ook al onze restaurants geopend tot 21.00 uur. Parkrestaurant de Boerderij heeft een speciale zomer menukaart geïntroduceerd, om ZÓÓ nog beter in te spelen op de wensen van onze bezoekers!

Volgende 3

Nieuws | Evenementen

ingang nieuws ons dierenpark Thema's Jellow Algemene Informatie

Deel: ' dierenpark amersfoort '
Lees ook