Dierenplezier op Zoo Beestig te Rijswijk


Een dag voor de echte dierenvriend

Rijswijk, 20170508 -- Op zondag 14 mei is het zo ver. Dan worden de deuren van de Broodfabriek te Rijswijk voor het eerst geopend voor het nieuwste dieren evenement in Nederland, Zoo Beestig. Van 10u tot 17u kan de dierenvriend, jong of oud, genieten van een dag vol plezier, educatie en fascinatie.

Niet alleen honden en katten, maar ook heel wat knaagdieren, vogels en zelfs reptielen kunnen teruggevonden op dit maar liefst 6000m² grote evenement te Rijswijk (ZH) op zondag 14 mei. De bezoeker kan doorlopend genieten van verschillende demo's, lezingen en workshops, deelnemen aan verschillende spelletjes en genieten van meer dan 140 stands uit de dierensector. 

De bedoeling van het evenement? Vooral informatie verspreiden. Organisator Sharon Oplinus is al jaren bezig met het opstarten van educatieve instellingen, diervriendelijke evenementen en educatieve cursussen. En daar behoort nu ook Zoo Beestig toe. Tijdens een praatje met de standhouders kan de bezoeker heel wat bijleren en essentiële informatie verzamelen vóór de aanschaf van een huisdier. Als dat nu een hond, kat, hamster of exotisch dier is, een goede voorbereiding is zeer belangrijk! De organisatie van Zoo Beestig hoopt op deze manier de toegang tot deze informatie makkelijker te maken.

Inkom voor het evenement bedraagt maar 7 euro en kinderen tot 12 jaar kunnen er volledig gratis van genieten. Dankzij de vele lezingen en het doorlopend geopende kinderdorp is het voor iedereen een geweldig dagje uit!


Deel: ' Dierenplezier op Zoo Beestig te Rijswijk '
Lees ook