Diëten populairste voornemen 2015


HILVERSUM, 20141230 -- Uit een uitgebreide enquete onder meer dan drieduizend leden van de website websexdate blijkt dat diëten het populairste voornemen is voor het nieuwe jaar. Stoppen met roken, ontspannen en meer tijd doorbrengen met vrienden en familie zijn de opvolgers van de meest favoriete wens voor 2015. De nieuwsredactie van de website heeft een top 10 samengesteld van de meest genoemde voornemens.

Maar liefst 65% van de ondervraagden gaf bij de enquete aan goede voornemens in gedachten te hebben zo vlak voor de jaarwisseling. Diëten blijkt het populairste voornemen voor 2015. Het lijkt erop dat er veel kilo's verloren gaan het komende jaar aangezien een kwart van de eerder genoemde groep aangeeft te gaan lijnen. Andere populaire voornemens die net als elk ander jaar terugkomen zijn het stoppen met roken, veranderen van baan en meer geld opzij leggen voor leuke dingen.

Opiniepeiler Sascha de Smet heeft wel een verklaring voor de populariteit van de goede voornemens. "Het nieuwe jaar is voor vele mensen zowel een afronding als een nieuw begin. Net als een verjaardag, huwelijk of andere bijzondere gebeurtenis wordt er tijdens de jaarwisseling teruggekeken en vooruitgekeken om zo plannen te maken voor de toekomst."

De gehele top 10 en de bron van het onderzoek kan je hier bekijken.


Deel: ' Diëten populairste voornemen 2015 '
Lees ook