Ingezonden persbericht


Digacom opnieuw COLT Partner of the Year

Digacom wint COLT-award Sales and Marketing Agent of the Year 2009

Nieuw-Vennep, 5 maart 2010 - Digacom, specialist op het gebied van unified communications- en securityoplossingen, is voor het tweede achtereenvolgende jaar door COLT Telecom voor Nederland benoemd tot Partner of the Year in de categorie 'Sales and Marketing Agent of the Year'. Dit betekent dat Digacom ook zal meedingen naar de Europese partnerawards van COLT, die op 25 en 26 maart 2010 in Madrid worden toegekend. Dit is het vierde jaar op rij dat COLT Telecom deze awards uitreikt, met als doel de best presterende partners in verschillende zakelijke categorieën te erkennen en te belonen.

De COLT-award werd tijdens een bijeenkomst in Amsterdam door Arjan van de Klashorst, Business Unit Director COLT Nederland, uitgereikt aan Jaap Groenwegen, Business Development Manager Digacom. Over de motivatie om Digacom opnieuw te benoemen tot COLT-partner van het jaar, zegt Arjan van de Klashorst "Zowel de samenwerking met Digacom als de wijze waarop zij bij klanten oplossingen implementeren, zijn uitstekend. Daarnaast hebben we het afgelopen jaar met veel succes samen een aantal grote klanten binnengehaald en zetten ze goede campagnes op. Er is veel vertrouwen tussen COLT en Digacom."

"Deze award is een prachtige erkenning voor onze marktvisie en van de oplossingen en producten die daarop hebben afgestemd", zegt Jaap Groenewegen. "We zijn heel erg blij dat onze inspanningen opnieuw door COLT zijn erkend en we kijken met spanning uit naar de toekenning van de internationale partnerawards in Madrid!"

Over Digacom

Digacom (www.digacom.nl) is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in de toepassing van de nieuwste technologieën op het gebied van (tele)communicatie, beveiliging en internet. Digacom combineert zijn kennis van traditionele telefonie- en beveiligingssystemen met knowhow van ICT technologieën van nu. De expertise concentreert zich vooral op geïntegreerde IP-oplossingen voor spraak, data en video. Sinds maart 2009 is Digacom onderdeel van BAM Techniek (www.bamtechniek.nl), specialist in het ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren van technische installaties voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten in utiliteitsbouw, industrie, infrastructuur en woningbouw.

Deel: ' Digacom opnieuw COLT Partner of the Year '


Lees ook