Ingezonden persbericht


www.commilfo.nl/nieuws/persbericht.html
www.digi-com.nl

Persbericht

Aarle-Rixtel, 16 augustus 2001

Digio ICT en Commilfo Artgroep starten Digi-Com Interactive

Na een proefperiode van een half jaar hebben het IT bedrijf Digio ICT en reclamebureau Commilfo Artgroep een nieuw multimediabedrijf opgericht: Digi-Com Interactive

Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwikkelen van Internetapplicaties en Multimedia producties. Ondanks het negatieve sentiment op Internet gebied blijkt er grote behoefte te bestaan aan bedrijven die zowel marketingcommunicatie als IT expertise integraal kunnen aanbieden. Bij het bedrijf werken nu 9 personen. De basisomzet voor Digi-Com Interactive wordt gevormd door specifieke Internet en multimedia projecten van de bestaande klanten van zowel Commilfo Artgroep als Digio ICT. Daarnaast zijn in de proefperiode reeds enkele grote nieuwe klanten geworven.

IT component steeds belangrijker

Juist nu er vele zogenoemde 'dotcom' bedrijven in de problemen raken en de economie wereldwijd lijkt te vertragen, zijn er kansen voor 'traditionele' bedrijven om effectiever met hun relaties te communiceren. Dit vereist wel een goede koppeling van web gebaseerde toepassingen met bestaande logistieke en commerciële informatiesystemen. Digi-Com combineert een gedegen communicatie- en automatiseringskennis om bedrijven te helpen effectief gebruik te maken van de vele beschikbare technologieën als aanvulling op de eigen expertise.
Digi-Com is gevestigd in een voormalig klooster in Aarle-Rixtel, dichtbij Eindhoven en Helmond.

Meer informatie:
Hein van den Heuvel (hein.vandenheuvel@digi-com.nl) telefoon 0492-386910
Bosscheweg 16
5735 GV Aarle-Rixtel

Niet voor publicatie
Contactpersoon Commilfo Artgroep:
Tim van Heukelom (tim@commilfo.nl)
telefoon 040-2923232
Meerenakkerplein 51
5652 BJ Eindhoven

Commilfo Artgroep is een snelgroeiend design en communicatie adviesbureau met als kernactiviteit: vormgeven aan communicatie. Commilfo Artgroep is gespecialiseerd in vormgeving, grafisch ontwerp en het organiseren van evenementen.
Commilfo Concepts richt zich op strategie en communicatie concepten. Commilfo Digital Media is gespecialiseerd in webdesign en interactieve presentaties.

Contactpersoon Digio ICT:
Huub de Bie (hdbie@digio.nl)
telefoon 0492-386870
Bosscheweg 16
5735 GV Aarle-Rixtel

Digio ICT is een automatiseringsbedrijf dat zich richt op ondersteuning van middelgrote en kleinere organisaties bij het inrichten en beheren van de ICT infrastructuur.
Digio ICT richt zich op de technische infrastructuur, zoals netwerken, servers en werkstations. Digio Applications is gespecialiseerd in SAP advies en implementatie. Digio Professional Services levert advies en ondersteuning op uiteenlopende terreinen binnen de automatisering.

Deel: ' Digio ICT en Commilfo Artgroep starten Digi-Com Interactive '
Lees ook