Gemeente Hoogeveen27 augustus 2001

Burgemeester Urlings houdt digitaal spreekuur over uitgaan in Hoogeveen

Morgen trapt burgemeester Urlings om 18.15 uur af met het digitaal spreekuur van de gemeente Hoogeveen via www.hoogeveen.nl. Uitgaan in Hoogeveen is het onderwerp. Na Urlings volgen wethouder Punt op woensdag 5 september over 'parkeren in en rond het centrum', wethouder Holtrop op dinsdag 25 september over 'voorzieningen voor jongeren', wethouder Van der Zwaag op dinsdag 2 oktober over de 'begroting 2002-2005' en wethouder Leistra op dinsdag 30 oktober over 'het nieuwe stationsgebied'.

Het digitaal spreekuur is een experiment. Na 30 oktober gaat de gemeente evalueren. Hoe de invulling in de toekomst zal zijn, is vooral afhankelijk van de vraag.

Het spreekuur vindt telkens plaats van 18.15 tot 19.15 uur en is bereikbaar via de startpagina van www.hoogeveen.nl. Elke bestuurder houdt individueel spreekuur.

Uit in Hoogeveen: top of sof?

Bij uitgaan in Hoogeveen, het thema morgenavond, kan men denken aan bijvoorbeeld horecagelegenheden, maar ook evenementen en gemeentelijk subsidiebeleid zou aan de orde kunnen komen, evenals de veiligheid rond uitgaan. Een stelling om mee te starten is Uitgaan in Hoogeveen: top of sof?

Rol gemeente bij uitgaan

Burgemeester Urlings kan de diverse rollen van de gemeente toelichten op dit terrein. De gemeente is betrokken bij uitgaan als beheerder van het openbaar gebied en als subsidieverstrekker voor activiteiten. De burgemeester is verantwoordelijk voor de openbare orde en veiligheid.

Via deze link gaat u rechtstreeks naar het digitaal spreekuur.

© Copyright Gemeente Hoogeveen

Deel: ' Digitaal spreekuur uitgaan burgemeester Urlings Hoogeveen '
Lees ook