Ingezonden persbericht


Digitaal tijdperk voor kamp Heumensoord tijdens de Nijmeegse Vierdaagse

Op dinsdag 21 juli is de Nijmeegse Vierdaagse voor de 93ste keer van start gegaan, met dit jaar ruim 40.000 deelnemers. De Boer, leverancier van de tijdelijke accommodaties voor de Nijmeegse Vierdaagse, heeft in opdracht van Defensie via Hulskamp Audiovisueel een digitaal informatiesysteem aan laten leggen.

Door Defensie is dit jaar gekozen voor een narrowcasting informatiesysteem waarmee de bezoekers snel en eenvoudig worden voorzien van actuele informatie rondom het evenement. De bezoekers worden tijdens hun verblijf door middel van displays onder andere geïnformeerd over de route, de starttijden en de facilitaire voorzieningen op deze tijdelijke militaire basis. Deze informatie wordt afgewisseld met actueel nieuws en weersvooruitzichten. Daarnaast kan het systeem worden gebruikt om de deelnemers te informeren over belangrijke zaken als bijvoorbeeld de Mexicaanse griep.

Door het steeds maar toenemende aantal deelnemers zijn elk jaar meer vierkante meters aan tijdelijke accommodaties nodig. Naast diverse eet- en drinkaccommodaties, stafaccommodaties en geneeskundige tenten bouwt De Boer ook alle slaaponderkomens inclusief sanitaire voorzieningen. In Kamp Heumensoord vinden maar liefst 5000 militairen onderdak tijdens de Vierdaagse.

Deel: ' Digitaal tijdperk voor kamp Heumensoord tijdens Nijmeegse Vierdaagse '


Lees ook