Digital Captains vaart koers naar nieuw kantoor


HNK Den Haag nieuwe thuishaven

Den Haag, 20160113 -- Vanwege snelle groei en internationale plannen varen de digital marketingspecialisten van Digital Captains naar Het Nieuwe Kantoor (HNK) in Den Haag. Per 1 februari 2016 wordt HNK hiermee de thuishaven van dit gedreven team digitale specialisten.

De verhuizing van Digital Captains kenmerkt de groei die het bedrijf ondergaat. Succesvolle samenwerkingen met onder andere sportmanagementbureau Wasserman Netherlands Management, reisaanbieder Corendon en Koninklijke Horeca Nederland bleken slechts het begin van de stroomversnelling waarin het bedrijf zit.

Oprichters Remy Steijger, Jop Goslinga en Menno Tamming staan aan het roer van een team specialisten dat bedrijven wegwijs maakt in het digitale marketinglandschap. Door het inzetten van effectieve campagnes, het bieden van passende digitale marketingoplossingen en social media-monitoring, is Digital Captains voor vele bedrijven een gids in dit digitale tijdperk.

Remy Steijger: “Wij zitten bovenop de snelle marketingontwikkelingen en weten deze door te vertalen naar elk bedrijf. Onze Captains zijn gedreven storytellers pur sang. Een gemixt gezelschap van specialisten die een verhaal weten te vertellen door middel van onder andere films, animaties, advertising, interaction tools, user generated content, websites en social media. Ik ben ervan overtuigd dat wij als team goed gaan aarden in de inspirerende en warme omgeving die HNK biedt.”

Over Digital Captains

Bedrijven die online willen uitblinken kunnen terecht bij Digital Captains. De Captains werken efficiënt samen waardoor het ontwikkelen van nieuwe online campagnes voor bedrijven zo min mogelijk tijd in beslag neemt. Naast begeleiding bij digitale marketingprojecten biedt Digital Captains haar klanten met Skybird Social (https://www.skybirdsocial.com/) een eenvoudige tool voor het efficiënt plannen en maximaal benutten van al hun social media. Noot voor redacties:

Deel: ' Digital Captains vaart koers naar nieuw kantoor '
Lees ook