HALLMARK


Digitale gelukswensen voor Guus Hiddink

Hallmark Nederland heeft zojuist twee speciale elektronische kaarten gelanceerd die inhaken op het succes van Guus Hiddink en het Zuid-Koreaanse team op het WK-voetbal. In Zuid-Korea ontstond binnen enkele dagen een hype rondom speciale I-mode kaarten, waarin Guus Hiddink de hoofdrol speelt. Nederlandse I-mode bezitters kunnen nu ook een Guus Hiddink I-mode kaart verzenden. Daarnaast is er een speciale Guus Hiddink e-card ontwikkeld. Deze is gratis naar iedereen te verzenden vanaf de website van Hallmark (www.hallmark.nl).

Deze e-card kan ook naar Guus Hiddink zelf gestuurd worden om hem succes te wensen voor de kwartfinale van aankomend weekend. Hallmark verzamelt de wensen en stuurt ze door naar Guus Hiddink.

Over Hallmark
Hallmark is de grootste leverancier van wenskaarten in Nederland en marktleider in de Benelux. Jaarlijks vinden tientallen miljoenen wenskaarten van Hallmark hun weg naar de consument. Met een assortiment van meer dan 5000 verschillende producten onderscheidt Hallmark zich van de overige aanbieders op deze markt.

Door middel van wenskaarten - al dan niet digitaal - wil Hallmark een bijdrage leveren aan het bevorderen van de communicatie tussen mensen, en het tonen van gevoelens zoals liefde en vriendschap. Hallmark Nederland is onderdeel van het Amerikaanse Hallmark-concern.

Met Hallmark Hiya (tm) (www.hallmarkhiya.nl) maakt Hallmark, via onder andere I-mode, het mensen in reeds vijf landen mogelijk om mobiele kaarten te verzenden.
///

Deel: ' Digitale gelukswensen voor Guus Hiddink '
Lees ook