Ingezonden persbericht

Dikke dames, spannende tassen en wondermooie vazen

Persbericht

Anderhalf miljoen bezoekers
De website www.kunstzinnig.nl groeit als kool. Er zijn in anderhalf jaar tijd anderhalf miljoen bezoekers geweest. Drie maanden geleden vierde de redactie de komst van de miljoenste bezoeker en nu staat de teller alweer op anderhalf miljoen.

Vivian Verheijen timmert aan de weg
De getalenteerde ontwerpster Vivian Verheijen maakte het kunstwerk van de maand. Een spannende tas, even spannend als het artistieke memory-spel 'fake for real' dat ze won. Tassen van Vivian worden momenteel ook in Amsterdam Zuid verkocht.

Crea-vrienden voor altijd
De Haagse schildersgroep Artist4ever schildert al jaren samen en wil 'voor altijd' dat blijven doen. Wat inspireert hen? U leest het op Kunstzinnig.nl. De redactie van Kunstzinnig.nl publiceert binnenkort een reportage over een andere interessante schildersgroep uit Den Haag: vrijdagatelier. Dit is een ambitieuze groep kunstenaars. Mocht u hieruit willen voorpubliceren dan kunt u tekst en beeld (hoge resolutie) rechtenvrij opvragen bij redactie@kunstzinnig.nl.

Unieke vazen
In Amerika staan de voorwerpen in het Witte Huis, zijnde erkende kunst ... in Nederland zegt de term 'segmented woodturning' niets. Leo Olischlager is een van de weinige kunstenaars die ermee werkt. En hoe! Hij maakt wondermooie vazen en wordt daar heel gelukkig van. Lees het interview op www.kunstzinnig.nl. U kunt rechtenvrij uit de tekst citeren en dito beeld opvragen, onder vermelding van Kunstzinnig.nl.

Binnenkort publiceren we
- een interview met iemand die een groot kunstwerk kocht via kunstzinnig.nl
- diverse interviews met mensen die 'werken in de kunstsector'
- een interview met een gedreven glaskunstenaar
- nieuwe weblogs van bijzondere kunstenaars
- nieuwe kaartenmolens in de rubriek 'wenskaarten'
- reportages over groepen kunstenaars

Mocht u interesse hebben om iets van onze content voor te publiceren (zowel tekst als beeld) dan is dat mogelijk als u daarbij Kunstzinnig vermeldt. Wilt u dan contact met ons opnemen?

Vriendelijke groeten, redactie Kunstzinnig.nl. Redactie@kunstzinnig.nl

Deel: ' Dikke dames, spannende tassen en wondermooie vazen op kunstzinnig.nl '


Lees ook