Correctie: de persconferentie begint om 11:00 uur!


Directeur meest succesvolle school VS vertelt over stressvrije scholen


Persconferentie van Ashley Deans op 15 mei 11:00 - 12:00 uur, Prins Hendrikkade 48 K, 1012 AC Amsterdam

AMSTERDAM, 20130513 -- Ashley Deans, gedurende 15 jaar de directeur van de meest succesvolle school in de VS, reist door de wereld rond om uit te leggen wat het geheim van zijn succes is. Op 15 mei geeft hij een persconferentie in Amsterdam.

Zijn school (voor leerlingen zonder selectie aan de poort van 6-18 jaar) bereikte in de 30 jaar van haar bestaan de meeste eerste prijzen op nationale en regionale competities, 90% van de studenten gaat door naar een universitaire studie. Er is nagenoeg geen verzuim, niet bij leerlingen en niet bij zijn staf. Zijn methode? Stress verwijderen op school.

90% van alle problemen (waaronder ook pesten) op school wordt veroorzaakt door stress. Door de stress weg te nemen ontstaat een leerklimaat waarbij de natuurlijke aard van kinderen  - nieuwsgierig naar kennis - weer functioneert en waarbij leraren energie krijgen tijdens het lesgeven tot zelfs na hun 80-ste levensjaar. Voor de tour zijn speciale websites gemaakt www.stressvrijescholen.nl en www.stressvrijescholen.be.

U kunt al uw vragen stellen aan Ashley tijdens de persconferentie die wordt georganiseerd op woensdag 15 mei, 11:00 – 12:00 uur, Galerie Alina D, Prins Hendrikkade 48 K,1012 AC Amsterdam

www.stressvrijescholen.nl

www.stressvrijescholen.be

www.tm.nl


Deel: ' Directeur meest succesvolle school VS vertelt over stressvrije scholen '
Lees ook