Ingezonden persberichtDirectiedag 2004 in teken nieuw strijdperk klantbehoud

Nederlands hoogstgewaardeerde CRM-evenement opent deuren

Op donderdag 13 mei staat Directiedag 2004 - Nederlands hoogstgewaardeerde CRM-evenement - in het teken van 'Customer Managed Relations; dé nieuwe uitdaging in de strijd om klantbehoud'. Deze 5e editie van de jaarlijkse directiedag over verkopen en relatiebeheer vindt plaats in Fort Voordorp, Groenekan.

De klant is de baas anno 2004 en er ontstaat een nieuw slagveld. Deze klantenproblematiek wordt door topsprekers als prof. dr. Willem Verbeke, Grimbert Rost van Tonningen, prof. dr. Cor Molenaar en anderen vanuit diverse disciplines en perspectieven belicht. Ook delen directieleden reeds opgedane kennis en ervaringen in diverse netwerk- en discussiesessies.

Op het inmiddels brancheoverstijgende evenement zijn vanaf heden naast klanten en genodigden van organisator SCOPE marketing technology ook directeuren van andere geïnteresseerden welkom. Meer infomatie over het evenement is te vinden op http://www.scope.nl/directiedag

----------
Unquote

SCOPE marketing technology
SCOPE marketing technology is een ervaren Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van e-CRM software. SCOPE bouwt en verkoopt al meer dan 16 jaar systemen voor een effectieve ondersteuning van de klantinteractie binnen marketing-, verkoop- en serviceprocessen. Ook verzorgen we de bijbehorende werkzaamheden op het vlak van consultancy, maatwerk, installatie en implementatie, opleidingen en support services. Vanuit Schiphol-Rijk bedient SCOPE met ruim 60 medewerkers de Nederlandse markt. De klanten van SCOPE zijn actief in sectoren als financiële dienstverlening, overheid, onderwijs & gezondheidszorg, handel & industrie, media & communicatie en overige zakelijke dienstverlening. Momenteel is SCOPE ruim 8.000 eindgebruikers bij meer dan 100 middelgrote tot grote bedrijven van dienst. Voor meer informatie zie www.scope.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
SCOPE marketing technology b.v.
Beechavenue 122
1119 PR Schiphol-Rijk
Postbus 12550
1100 AN Amsterdam Zuidoost
020-6554200
www.scope.nl

Afdeling Marketing & Communicatie
Esther M.M. de Vries - Communicatie/PR
020-6554223
pr@scope.nl

----------
® 2004 SCOPE marketing technology b.v. - Alle rechten voorbehouden

Deel: ' Directiedag 2004 in teken nieuw strijdperk klantbehoud '
Lees ook