Discap levert Business Case en ROI automation software


Samenwerking met Shark Finesse Ltd.

HOUTEN, 20111017 -- Discap heeft een partnerovereenkomst getekend met Shark Finesse Ldt. waardoor zij Shark Finesse’s Business Case en ROI automation softwareoplossing en diensten in Nederland mag verkopen en uitvoeren.

Martin Southern, Managing Director van Shark Finesse Ltd zegt: “Wij zijn verheugd met deze samenwerking en weten van klanten dat Discap de expertise, kennis en ervaring heeft die nodig zijn om Shark Finesse te kunnen adviseren en te verkopen. Wij delen de visie dat, om competitief en succesvol te blijven, bedrijven hun verkoopaanpak moeten baseren op “value based ROI selling”.

Rob de Moor van Discap: Het realiseren van een opdracht wordt steeds complexer. De gestructureerde en consistente methode van de Shark Finesse softwareoplossing ondersteunt de  commerciële organisatie bij het verbeteren van win en capture ratio’s, evenals de productiviteit. Daarnaast zie ik dat meer en meer klanten inzicht eisen in de financiële return van de business case. Deze trend wordt versterkt door de verdere professionalisering van aankoopprocessen en de economisch onzekere tijd.

Shark Finesse Ltd. ontwikkelt en verkoopt de Shark Finesse ROI softwareoplossing en ondersteunende diensten. De software wordt wereldwijd gebruikt door bedrijven als Colt Telecom, SAP, SAS, Verizon, HP, NetApp, JDSU, and IBM.

Discap biedt diensten aan op het gebied van Business Case Management, Stakeholder Management en Propositie Management.


Deel: ' Discap levert Business Case en ROI automation software '
Lees ook