expostbus51


DISCOVERY CHANNEL EUROPE

Europese Internetsite Discovery Networks Europe

Discovery Networks Europe Start Met Europese Internetsite

Discovery Channel Europe lanceert vandaag een gelokaliseerde, Europese internetsite, speciaal voor de Europese kijkers en internetgebruikers. De internetsite biedt een scala aan diensten zoals een interactief programmaoverzicht, achtergrondartikelen bij de premières op Discovery Channel en Animal Planet, verhalen, artikelen en verschillende prijsvragen.

De website, te bereiken op www.discoveryeurope.com, viert de lancering met een speciale link naar Discovery's 'eclipse-site', waar Discovery's verslaggeving van de eclips op woensdag 11 augustus live te zien is. Op televisie zal Discovery Channel op dinsdag 10 augustus en woensdag 11 augustus geheel in het teken staan van de laatste zonsverduistering van deze eeuw.

De 'eclipse-site' is vanaf drie weken voor de eclips tot één week na de clips te bereiken via de Europese Discovery-site. Behalve de live verslaggeving van de eclips is er op de site veel informatie over zonsverduisteringen uit het heden en in de toekomst te vinden.

Natalie Hugh, hoofd Business Development, Discovery Networks Europe: 'Iedereen bij Discovery is opgewonden over de lancering van de Europese site. Het feit dat we tegelijkertijd de 'eclipse-site' lanceren maakt het een bijzondere gelegenheid.'


- einde -

Zoekwoorden:

Deel: ' Discovery Networks Europe Start Met Europese Internetsite '
Lees ook