GroenLinks


-

Discussieavond De aanval op Amerika en de gevolgen

19 september 2001

Op woensdagavond 26 september organiseert het landelijk bestuur een openbare discussieavond De aanval op Amerika en de gevolgen voor GroenLinks-leden.

Op dinsdag 11 september trilde de wereld op haar grondvesten. Uur na uur konden we de aanslag op de Twintowers in New York, de instortende gebouwen, de brandende puinhopen via het oog van de televisie volgen. We waren verbijsterd. Inmiddels zijn er in de media diverse analyses verschenen, hebben deskundigen hun licht laten schijnen op de buitenlandse politiek en mogelijk culturele achtergronden van deze kamikaze-actie. En u zult er al veel over hebben gepraat.

In deze bijeenkomst korte bijdragen van Farah Karimi, Tweede Kamerlid GroenLinks, Joost Lagendijk, Lid Europees Parlement (o.v.)en Kees Kalkman, internationaal secretaris.

Hierna volgt een discussie met de zaal onder voorzitterschap van Mirjam de Rijk. In verband met de ruimte graag van te voren even aanmelden, via e-mail onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en e-mail of telefonisch: 030-2399900.

Van 19.00-21.00, Landelijk Bureau van GroenLinks, Oude Gracht 312, Utrecht

Lees ook: 'De reactie van de NAVO en de VS op de aanslagen in de VS; Standpunt van de GroenLinks Tweede-Kamerfractie'(17 sept)

En:'Aanslagen VS; Eerste reactie GroenLinks'(12 sept)


-
Meer weten? E-mail info@groenlinks.nl

Deel: ' Discussieavond 'De aanval op Amerika en de gevolgen' '
Lees ook