Ingezonden persbericht

DISKALERT® VOORSPELT EN VOORKOMT HARDDISK PROBLEMEN.

Hillegom, 21 Mei, 2002 - WINS B.V., leverancier van Windows NT/2000/XP tools kondigt DiskAlert voor Microsoft Windows NT®, Windows® 2000 en Windows XP aan.

DiskAlert 2.0, biedt IT-beheerders een pro-actieve managementtool om data op servers en desktops veilig te stellen voordat er een ramp plaats vindt.

Onderzoek wijst uit dat bedrijven jaarlijks Euro 5,9 Miljard kwijt zijn, veroorzaakt door harde schijf problemen. Enorme bedragen worden uitgegeven aan RAID en backup-oplossingen om de bedrijfsdata te beveiligen voor het geval hardware stuk gaat of een disk crasht. Tot op heden was dit de enige mogelijkheid voor IT-beheerders.

"Wetende dat het een kwestie van tijd is voordat een harde schijf crasht hebben wij een betaalbaar product ontwikkelt dat de bedrijfsserver beschermt," aldus George Goodrich, DiskAlert product manager van Executive Software. "Diskalert 2.0 signaleert en evalueert op handen zijnde diskproblemen volledig automatisch. Diskalert waarschuwt onmiddellijk door middel van e-mail, telefoon, pager of pop-up berichten voordat harde schijf problemen voor een crisis zorgen."

Het op tijd vervangen van harde schijven is veel eenvoudiger en efficiënter dan het oplossen van de problemen bij een harde schijf crash.

"Voordat ik DiskAlert in gebruik nam, is mijn harde schijf drie keer gecrasht," zegt William Gower, manager bij Spherion Technology in Minneapolis, Minn. "Met DiskAlert werkend op de achtergrond, weet ik te allen tijde de status en condities van mijn harde schijven. DiskAlert is een fantastisch product; ik installeerde het en daarna heb ik er niet meer naar hoeven om te kijken."

DiskAlert mogelijkheden:


- Eenvoudige installatie: DiskAlert 2.0's installatie en configuratie door middel van een centrale console;

- DiskAlert 2.0 is binnen enkele minuten over het gehele netwerk uit te rollen en biedt de mogelijkheid om vanaf één werkplek alle disk's in het netwerk te monitoren.

- Zero administration: DiskAlert is gemaakt met Executive Software's slogan: 'Set It And Forget It®' technology;

- Complete transparantie, DiskAlert 2.0 gebruikt nauwelijks systeembronnen;
- Werkt op SCSI en IDE disks werkend onder Microsoft Windows NT, Windows 2000, Windows XP;

- Ondersteunt software RAID en de meeste hardware RAID controllers;
- DiskAlert 2.0 waarschuwt wanneer een schijf te vol wordt en wanneer de vrije ruimte onder een vooraf ingestelde criteria komt.

Een evaluatieversie van DiskAlert 2.0 is beschikbaar via http://www.win-s.com/download

De verwachte prijzen incl. BTW zijn:
DiskAlert Desktop versie : Euro 59,00
DiskAlert Administrator versie : Euro 349,00

Een 'administrator license' is nodig voor elke server met harde schijven die u wilt monitoren. Een 'desktop license' is nodig voor elke desktop of laptop.

Over Executive Software
Executive Software is opgericht in 1981 en is gespecialiseerd in de ontwikkeling van systeem-management tools voor bedrijven. Het bedrijf is wereldwijd marktleider in systeemperformance / defragmentatiesoftware (Diskeeper) voor Windows NT, 2000, XP en OpenVMS.

Over WINS
WINS B.V. is leverancier van diverse producten/diensten met een sterke focus op de zakelijke markt. WINS B.V. is opgericht in November 1996, met als doel om kwalitatieve producten/diensten te leveren met 'human touch' service.

Contactinformatie:
WINS B.V.
Willem Visser
Tel. 0252 - 53 33 33
visserw@win-s.com

Deel: ' Diskalert® voorspelt en voorkomt harddisk problemen '
Lees ook