Disney On Ice opent in Utrecht met extra Disney magie


vrijdag 6 april t/m maandag 9 april 2012 in Jaarbeurs Utrecht vrijdag 6 april t/m maandag 9 april 2012 in Jaarbeurs Utrecht vrijdag 13 april t/m zondag 15 april in Ahoy Rotterdam

Utrecht, 20120405 -- In de spectaculaire ijsshow Disney On Ice – Worlds of Fantasy nemen Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy het publiek mee op avontuur naar de magische werelden van Cars, Toy Story 3, De Kleine Zeemeermin en Tinkerbell.

Disney On Ice – Worlds of Fantasy brengt, door het spectaculaire schaatswerk, de prachtige decors en belichting een telkens wisselend en adembenemend schouwspel voor de hele familie.

Middels een explosie van kleur verandert de ijsvloer in de sprookjesachtige elfenwereld van Tinkerbell, waar de elfjes zich voorbereiden op de lente. Om te laten zien hoe klein de elfjes zijn wordt er gebruik gemaakt van speciale props, waardoor de schaatsers en het publiek piepklein lijken. Fluorescerend koraal en klapperende schelpdieren laten Ariëls wereld zien in De Kleine Zeemeermin.

Voor het eerst zijn ook de helden uit Cars op het ijs te zien. De levensgrote Cars auto’s werden speciaal ontwikkeld voor Disney On Ice. Het koste 2000 manuren per auto en de auto’s zijn uitgerust met speciaal gemaakte animatronics, inclusief knipperende ogen.

Ook Buzz Lightyear, Woody, Jessie en de hele bende van Toy Story zijn van de partij. Zij laten het publiek delen in de Toy Story belevenis, een wervelend onderdeel van de show.

 Disney On Ice – Worlds of Fantasy is het gehele Paasweekend in Jaarbeurs Utrecht te beleven en het weekend van 13 t/m 15 april in Ahoy Rotterdam.

 
Openingsdag met extra Disney magie
De openingsdag in Utrecht op vrijdag 6 april wordt een dag vol extra Disney magie.

Om de opening extra op te luisteren zal de bekende Cars truck “Mack” de gehele dag bij de ingang van Jaarbeurs Utrecht aanwezig zijn. Mack is Bliksem McQueen’s vertrouwde chauffeur. Hij brengt McQueen kriskrassend het land door van de ene race naar de ander.

Disney On Ice – Worlds of Fantasy is geheel Nederlands gesproken en het publiek zal de stemmen uit de Disney Classics ook zeker herkennen. De zogenaamde “voice cast” is in zijn geheel uitgenodigd voor de avondshow.

Kijk op disneyonice.nl voor meer informatie over de show en op disneyonice.ntk.nl voor directe ticketverkoop. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 16,= voor de openingshow tot € 41,50 voor een VIP-ticket.


Deel: ' Disney On Ice opent in Utrecht met extra Disney magie '
Lees ook