Disney Store kondigt voor 2011 de opening van winkels in meerdere landen aan

Disney Store presenteert innovatief nieuw ontwerp voor Canada, Puerto Rico en nieuwe internationale markten

Om dit bericht op twitter te plaatsen, kopieert en plakt u https://bit.ly/DSNRF11 op uw twitterpagina

PASADENA, Californië--(BUSINESS WIRE)-- 20110112 --

Disney Store blijft zijn grenzen verleggen met plannen om zijn innovatieve conceptwinkel ook in Noord-Amerika en op de internationale markt te openen. Voortbouwend op de succesvolle lancering van de interactieve en meeslepende conceptwinkels in 2010, is de internationale gespecialiseerde retailketen op schema om in 2011 meer dan 25 nieuwe en verbouwde locaties toe te voegen. Uiteindelijk zullen meer dan 350 locaties over de hele wereld een metamorfose ondergaan. Bij de ‘Big Show’ van de National Retail Federation in New York, kondigde Disney Store vandaag de eerste 11 Noord-Amerikaanse en 10 Europese locaties aan. Het bedrijf is van plan om de overige locaties later dit jaar bekend te maken. Met een retailstrategie die gericht is op het veiligstellen van locaties in de belangrijkste winkelcentra, is Disney Store in een optimale positie om de meer dan 85 miljoen kinderen, gezinnen en toeristen die de winkel jaarlijks bezoeken ‘de mooiste 30 minuten van hun dag’ te bezorgen.

“Bezoekers vertellen ons dat Disney Store dankzij het nieuwe design weer een magische belevenis voor hen is en ze reageren door langer in de winkels te blijven en meer te kopen,” aldus Jim Fielding, voorzitter van Disney Stores Worldwide. “De toekomst van Disney Store is zonniger dan ooit: we vergroten ons bereik door winkels in nieuwe markten te openen, zetten de nieuwste technologieën in om bezoekers een intensievere beleving te bieden en onze efficiëntie te verbeteren, we stellen fantastische nieuwe Disney-inhoud ten toon en brengen een magische Disney-ervaring naar plaatselijke gemeenschappen overal ter wereld.

In 2011 zal Disney Store vernieuwde winkels in zes nieuwe Noord-Amerikaanse markten openen en in drie nieuwe Europese landen:

Disney Store locaties: VS, Canada & Puerto Rico

  • De eerste vernieuwde Disney Store in de staat Georgia zal geopend worden in Atlanta’s Perimeter Mall
  • Bezoekers aan Washington zullen de opening van twee Disney Store-locaties in Southcenter Mall, Seattle en aan Bellevue Square beleven
  • In de Mall of America in Minnesota, het op één na grootste winkelcentrum van de Verenigde Staten, zal een allereerste Disney Store geopend worden
  • Voor de eerste keer in 10 jaar zal Puerto Rico een eigen Disney Store hebben: deze zomer wordt aan de Plaza Las Americas een nieuwe ervaringswinkel geopend
  • De eerste Disney Store met nieuw ontwerp in Canada zal in de vernieuwde Square One Mall in Mississauga, Ontario en in Metropolis in Vancouver geopend worden. British Columbia zal ook voor de eerste keer een winkel openen.
  • Bovendien opent Disney Store vier vernieuwde winkels in Westfield, Culver City, Californië, in het Palisades shopping center in West Nyack, New York, in het Chandler Fashion Center in Arizona en in de Northstar Mall in San Antonio, Texas.

Disney Store Locaties: Europa

  • Drie nieuwe Europese landen zullen voor de allereerste keer een Disney Store openen. Het gaat om Kopenhagen, Denemarken (de allereerste Disney Store in Scandinavië), Dublin in Ierland en Antwerpen in België
  • De nieuwe Disney Store locatie aan Oxford Street, Londen wordt naar verwachting een topattractie voor zowel toeristen als lokale bezoekers
  • Bromley en Nottingham in het Verenigd Koninkrijk, Lyon in Frankrijk en Napels, Italië zullen volgens het nieuwe model verbouwd worden
  • Twee Spaanse locaties, namelijk Cadiz in het zuidwesten en Las Arenas op het Canarische eiland Gran Canaria, worden eveneens verbouwd.

Om de dichtstbijzijnde Disney Store te vinden, kunnen bezoekers de website bezoeken: www.DisneyStore.com/storelocator of bellen naar: (866) 902-2798. Ook kunnen bezoekers zich inschrijven voor de e-mailservice op www.DisneyStore.com/Updates, fan worden op Facebook www.facebook.com/DisneyStore of ons volgen op Twitter www.twitter.com/DisneyStore om in contact te blijven met hun favoriete Disney Store.

OVER DISNEY STORE

De Disney Store retailketen bestaat sinds 1987 en is eigendom van en wordt geëxploiteerd door Disney in Noord-Amerika, Europa en Japan. Disney Store is de tak voor retail merchandising van Disney Consumer Products, het bedrijfssegment van The Walt Disney Company (NYSE:DIS) dat het merk Disney in samenwerking met partnerbedrijven op de markt brengt. Disney Store voert kwalitatief hoogwaardige producten, waaronder exclusieve productlijnen die Disney’s belangrijkste initiatieven en personages promoten. Disney Store opende haar eerste winkel in Glendale, Californië, waardoor het thematische businessmodel voor de retailhandel ontstond. Momenteel zijn er meer dan 200 Disney Store locaties in Noord-Amerika, meer dan 40 in Japan en meer dan 100 in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Italië en Portugal, plus de online winkels op www.DisneyStore.com en op www.disneystore.co.uk. Elke Disney Store locatie biedt een magische winkelbelevenis zoals die alleen door Disney kan worden geboden, een van ‘s werelds grootste en meest succesvolle entertainmentbedrijven. Bezoek voor meer informatie www.disneyconsumerproducts.com/press/us/disneystore of volg ons via www.facebook.com/DisneyStore en www.twitter.com/DisneyStore.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Disney Store Noord-Amerika
Shawn Turner, 818-544-0848
Shawn.n.turner@disney.com
of
Ronstadt & Associates voor Disney Store Noord-Amerika
Nina M. Ronstadt, 619-224-3186

nina@ronstadtpr.com

Ticker_symbol NYSE:DIS
ISIN US2546871060

Deel: ' Disney Store opent in 2011 nieuwe en verbouwde winkels in Europa en VS '




Lees ook