Tech Data

28-06-2002

Distributie overeenkomst Exact en Tech Data

Op 26 juni 2002 is de distributie overeenkomst getekend tussen Exact Software en Tech Data. De overeenkomst houdt in dat Tech Data het product Exact Compact 2000 van Exact Small Business Solutions gaat distribueren in Nederland.

Exact Compact 2000 is een administratief softwarepakket van Exact Software dat uitermate geschikt is voor de startende- en kleinzakelijke ondernemers. Exact Compact 2000 mag door iedere reseller in Nederland worden geleverd als out-of-the-box oplossing . Tech Data is geselecteerd vanwege hun positie in de markt, focus op het SMB en retail segment en de e-commerce oplossingen. Voor Tech Data wordt de distributie van Exact Compact 2000 gezien als een goede uitbreiding op het totale software aanbod en mogelijkheden om een complete oplossing te kunnen leveren aan haar resellers.

Van links naar rechts: Erick Bos (Exact Software) en Bas van Bergen (Tech Data) tekenen onder toeziend oog van Richard Zuijdam (Tech Data) de distributie-overeenkomst voor Exact Compact 2000

Over Tech Data
Tech Data Corporation (NASDAQ/NMS: TECD), opgericht in 1974, is een vooraanstaand wereldwijd aanbieder van IT-producten, logistiek management en andere diensten met een toegevoegde waarde. Het Fortune 500 bedrijf en haar dochterbedrijven leveren aan meer dan 100.000 technologieresellers in de Verenigde Staten, Canada, het Caraïbisch gebied, Latijns-Amerika, Europa en het Midden-Oosten.

Het uitgebreide dienstenaanbod van Tech Data omvat pre-sale en post-sale training en technische ondersteuning, financierings-mogelijkheden, configuratiediensten alsmede een volledige serie bekroonde oplossingen op het gebied van e-commerce. Het bedrijf heeft het afgelopen boekjaar, dat eindigde op 31 januari 2001, voor USD 20,4 miljard aan verkopen gerealiseerd.

Over Exact Software
Exact is een vooraanstaand producent van software voor boekhouding, Human Resource Management (HRM), Customer Relationship Management (CRM,) e-business en Enterprise Resource Planning (ERP). Sinds het bedrijf in 1984 werd opgericht, is het uitgegroeid tot één van de belangrijkste ondernemingen ter wereld op het gebied van zakelijke software-oplossingen voor middelgrote organisaties. Het bedrijf heeft nu meer dan 1800 medewerkers in Europa, het Midden Oosten, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Afrika. De missie van Exact Software is duidelijk: "Voor middelgrote bedrijven wereldwijd één van de topaanbieders zijn op het gebied van geïntegreerde boekhoud-, ERP-, HRM- en CRM-software in een elektronische wereld".

Sinds 1999 is de Exact Holding NV genoteerd aan de Officiële Markt van Euronext Amsterdam. Het hoofdkantoor van Exact is gevestigd in Delft, Nederland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Tech Data Nederland bv
Computerweg 10 - 12
NL-3542 DR Utrecht
Tel: +31 (0)346 - 585 000
Fax: +31 (0)346 - 585 001

Contact: J. Verhoek, Manager Channel Marketing
E-mail: jverhoek@techdata.nl

Deel: ' Distributie overeenkomst Exact en Tech Data '
Lees ook