Dit week-end open dag bij zo'n 50 dierenasiels 4500 dieren 800 kittens


Landelijk ruim 800 kittens on-line bij www.dierenasiels.com/kittens

AMSTERDAM, 20121005 -- Veel asiels hebben nog tientallen kittens zitten en de toestroom blijft maar doorgaan. Zo zijn in Uden, Oss en Bergen op Zoom zelfs nog meer dan 75 adoptiekittens. De Stichting Dierenasiels en Internet heeft, omdat de nood zo groot is, per provincie een overzicht van de asiels die open dag houden op zaterdag 6 en/of zondag 7 october 2012. Zoek een asiel met een open dag in de buurt op www.alleasieldieren.nl een subpagina van www.dierenasiels.com. Adresgegevens, openingstijden en routebeschrijving, gelinkte asielwebsites en de op internet aangeprezen asieldieren zijn van tevoren al thuis te bewonderen : heb dus al voorpret

[Kittens op Open Dagen Dierenasiels en Internet] Veel asiels werken tegenwoordig met gastgezinnen zodat de kittens niet alleen gezond, inge-ent, ontwormd en ontvlooid en doorgaans gechipt zijn, maar ook beter gesocialiseerd, en zo fijne huisgenoot kunnen worden. Ook goedkoper dan dat u zelf hiervoor naar de dierenarts moet.

Op www.dierenasiels.com staan zo'n 3000 katten waaronder 800 kittens, 1000 honden nog ongeveer 450 andere dieren van ruim 100 asiels, die een baasje zoeken.

Er zijn op deze open asieldagen veel extra leuke dingen te doen bij veel asiels, bijvoorbeeld
- Leeuwarden: Er zullen vele actviteiten plaatsvinden die bij het thema passen: trainen met honden, Dogdance demonstratie, kattenspeeltjes knutselen en spelletjes met asielhonden doen. Maar ook rondleidingen, memoryspel, speurtocht en een hapje en een drankje staan op het programma.
- Woerden: Uiteraard is er de mogelijkheid om kennis te maken met de aanwezige honden, katten en konijnen. Voor de konijnen staat er dit jaar bovendien om 12.00 uur en 14.00 uur een heus buffet op het programma. Kinderen mogen op een bordje een smakelijke konijnenmaaltijd samenstellen waar de konijnen vervolgens uitgebreid van gaan genieten.
- etc etc.
Open asieldagen zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een nieuw huisdier maar ook voor mensen die eens iets meer willen weten over het gebeuren in het asiel.


Deel: ' Dit week-end open dag bij zo'n 50 dierenasiels 4500 dieren 800 kittens '
Lees ook