DOE EEN WENS STICHTING NL

Divas of Dance swingen voor goede doel

Nieuwe ambassadrices dragen Doe Een Wens Stichting zeer warm hart toe

De Doe Een Wens Stichting heeft er drie muzikale ambassadrices bij: Anita Doth van 2Unlimited, Linda Estell van T-Spoon en Desray van 2Brothers On The 4th Floor.
De dames zijn een gelegenheidsproject gestart, genaamd Divas of Dance. In deze hoedanigheid zullen zij wervelende shows gaan geven waarin de 80-er & 90-er jaren herleven.

Aangezien er reeds contacten waren met de Doe Een Wens Stichting, en de Dance-meiden realiseren dat zij in hun hoedanigheid een steentje bij kunnen dragen aan de naamsbekendheid en doelstelling van de Stichting, is er voor een hechtere samenwerking gekozen.

Door de bekendheid van Anita, Linda en Desray bij verschillende leeftijdsgroepen, denkt de Doe Een Wens Stichting meer naamsbekendheid op te kunnen bouwen bij de jeugd, maar ook bij 30-plussers met jonge kinderen. Op deze wijze hoopt de Stichting in het jaar 2004 meer dan 250 wensen per jaar te kunnen vervullen voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Vorig jaar vervulde de Doe Een Wens Stichting 163 wensen.

Zoekwoorden:

Deel: ' Diva's of Dance swingen voor goede doel '
Lees ook