Gemeente Goes

Persbericht

Diverse wegwerkzaamheden in de gemeente Goes

Aanleg verkeersplateaus in Westhavendijk

In verband met de invoering van de 30km zonering begint aannemingsbedrijf de Bourgraaf b.v. op woensdag 26 april 2003 met de aanleg van twee verkeersplateaus in de Westhavendijk.

Als eerste wordt iets ten zuiden van de afslag van het fietspad naar de I.G.J. van den Boschstraat een 30km plateau aangelegd. Hier komt in de toekomst ook de bebouwde komgrens. Vervolgens wordt tussen de roeivereniging en houthandel Katsman een 50km plateau aangelegd.

Tijdens de werkzaamhedenkan is het desbetreffende weggedeelte voor autoverkeer afgesloten. Fietserverkeer kan gewoon doorgang vinden. De bedrijven aan de Westhavendijk blijven vanaf de Ringbaan west normaal bereikbaar. Doorgaand verkeer moet van de N256 gebruik maken. Het werk duurt ongeveer anderhalve week.

Herbestrating Kapelseweg

Na het kruispunt Schimmelpenninckstraat-Koningin Wilhelminastraat aangepast is aan
de 30km zonering start aannemingsbedrijf de Bourgraaf b.v. op dinsdag 25 maart 2003 met de herbestrating van de Kapelseweg.

Het gaat om het gedeelte vanaf het asfalt bij de molen tot aan de verkeersgeleider bij de Patijnweg.

Tijdens de werkzaamhedenkan het desbetreffende weggedeelte voor autoverkeer worden afgesloten. Fietsersverkeer kan, met enige beperking, (afstappen) doorgang vinden.
Overig verkeer moet van de routes Tervatenseweg-Noordeinde en Kapelseweg-Braanjeweg gebruik maken. Het werk duurt ongeveer een week.

Rioleringswerkzaamheden

Op maandag 31 maart begint aannemingsbedrijf de Bourgraaf b.v. met rioleringswerken in het kruispunt Westsingel/Tiendendreef. Het kruispunt wordt tijdens het werk afgesloten. De Tiendendreef is voor autoverkeer bereikbaar via de Westerstraat/s-Heer Hendrikskinderenstraat. Dit gedeelte van de s-Heer Hendrikskinderen-
straat wordt dan tijdelijk tweerichtingverkeer. De woningen aan de Westsingel zijn ook bereikbaar via de Westerstraat. De klappaal wordt tijdelijk neergelaten. Voetgangers en fietsers kunnen wel gebruik maken van het kruispunt.

Deel: ' Diverse wegwerkzaamheden in de gemeente Goes '
Lees ook