CAMPINA
https://www.campina.nl

DMV International opent nieuwe fabriek voor Respitose(r)

Op 29 mei 2002 heeft DMV International in Veghel haar nieuwe fabriek geopend voor de productie van een speciaal type farmaceutische lactose (melksuiker). Dit product, met als merknaam Respitose(r), is een drager voor medicijnen die toegediend worden via de longen (inhalatie). De fabriek is een flexibele productie-unit die DMV in staat stelt produc-ten op maat te maken die voldoen aan de hoogste farmaceutische kwali-teitseisen.

De methode van inhaleren van medicijnen neemt toe. Het inhaleren van medicijnen is een voor patiënten veel minder belastende methode van toediening. In haar zoektocht naar optimale toepassingen heeft de far-maceutische industrie in DMV een partner gevonden voor de productie van de gewenste draagstof. DMV International is marktleider in farma-ceutische lactose en wereldwijd actief als aanbieder van onder meer hoogwaardige ingrediënten voor farmaceutische industrie.

DMV International en maakt onderdeel uit van Campina, een internatio-nale coöperatieve onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van zuivelproducten. Met een jaarom-zet van . 3,9 miljard, topmerken als Campina, Landliebe en Mona, én producten die in zo.n 130 landen verkrijgbaar zijn, is Campina één van de belangrijkste partners van de grote Europese supermarktketens en de wereldwijde voedings- en farmaceutische industrie.

Voor de redactie, niet voor publicatie:

Foto.s van de nieuwe fabriek kunt u aanvragen via de afdeling Communi-catie bij mevrouw P. van Hooft, +31 (0)418 57 13 74.

Deel: ' DMV International opent nieuwe fabriek voor Respitose(r) '
Lees ook